L'Alzira jugarà la Copa del Rei

Certifica la seua classificació després d'imposar-se al Villarrubia en la tanda de penals

L'Alzira celebra la classificació per a la Copa del Rei
L'Alzira celebra la classificació per a la Copa del Rei

La UE Alzira, equip de la Segona RFEF, jugarà la Copa del Rei la pròxima temporada després de derrotar al camp d'esports Venècia de la localitat el Villarrubia manxec en els quarts de final de la Copa Federació. D'aquesta forma, han aconseguit classificar-se per a jugar les semifinals que també donen accés a participar en el torneig del KO on estan els millors equips del país.

Els de la Ribera Alta jugaran contra un equip de Primera Divisió a l'estadi Luis Suñer Picó, segons ha anunciat el mateix club, a excepció d'un dels quatre que jugaran la Supercopa d'Espanya (Reial Madrid, Barcelona, Betis i València).

L'Alzira no ho ha tingut fàcil per a poder derrotar l'equip de la província de Ciudad Real. El partit ha arribat a la tanda de penals després de l'empat a un al qual s'havia arribat a la fi del partit amb gols de Sergio González per a l'equip valencià i Carlos García per al Villarrubia quan només faltaven cinc minuts per a arribar al 90.

Sense gols en la pròrroga, la tanda ha acabat amb un 7-6 final. Un últim penal marcat per Torices que ha fet esclatar la festa a l'estadi i a la localitat.

També et pot interessar

stats