Martín Queralt s'enfrontarà a Murthy en la Junta d'Accionistes

De Mestalla a Torino acudirà a la junta d'accionistes del València CF i vol que el líder de la plataforma demane explicacions a Meriton.

Martín Queralt s'enfrontarà a Murthy en la Junta d'Accionistes
Martín Queralt s'enfrontarà a Murthy en la Junta d'Accionistes

L'esperat cara a cara entre Anil Murthy i l'oposició a Meriton, amb Juan Martín Queralt com a cap visible, tindrà lloc d'ací a tres setmanes. Serà en la junta d'accionistes del València CF de l'11 de desembre. Segons ha pogut saber À Punt, la intenció de la plataforma De Torino a Mestalla, que aglutina diferents organitzacions i famílies del valencianisme crítiques amb la gestió de Meriton Holdings, és que siga l'exdirectiu i primer president de la Fundació València CF qui pose cara a les reivindicacions d'aquest moviment opositor. Seria, per tant, la primera vegada que Juan Martín Queralt i Anil Murthy, president del València CF, s'enfrontaren en un debat públic.

La idea és acudir a la junta d'accionistes “amb tota la informació possible” i amb una estratègia “clara i definida”. De fet, els diferents grups de treball en què s'ha organitzat la plataforma fixaran una estratègia per a la cita de l'11 de desembre. Per això hi ha diversos professionals i especialitstes estudiant els punts de l'orde del dia i el balanç de comptes presentat per l'entitat del Mestalla. L'estat d'aquests comptes o les intencions dels actuals gestors davant d'actuacions capitals per al futur del València, com l'ATE del Mestalla, els préstecs amb entitats financeres o la compravenda de futbolistes seran objecte del debat.

El full de ruta de De Torino a Mestalla

La plataforma liderada per Juan Martín Queralt té clar que s'ha d'actuar amb urgència i d'ací a menys de quinze díes té previst fer públic el seu full de ruta en una conferència de premsa. De moment, continuen reunint accions mitjantçant la iniciativa de Llibertat VCF per tal d'arribar al 5% del capital social del València CF i poder fer front a la majoria accionarial de Peter Lim. A hores d'ara ja s'han iniciat converses amb grans accionistes, alguns d'ells exdirigents del València CF en altres époques, per a sindicar paquets de títols i tindre més força a l'hora de fiscalitzar la gestió de Meriton Holdings. El treball en l'àmbit jurídic i les converses amb institucions financeres i les administracions públiques també formen una altra línia de treball que està en marxa, segons el grup opositor.

També et pot interessar

stats