Marcos André ja s'entrena al Mestalla a les ordes de Bordalás

L'únic fitxatge de Meriton en més de dos anys ha conegut els seus nous companys en l'entrenament previ al duel de demà contra l'Alabés

Entrenament del València
Entrenament del València / À Punt Esports
Fermín Rodríguez
26 d'agost 2021 - 11:46

Marcos André ja s'ha entrenat al Mestalla a les ordes de Bordalás. L'únic fitxatge de Meriton en més de dos anys arribà ahir a València, passà els controls mèdics, va ser presentat i hui ja ha conegut els seus nous companys en l'entrenament previ al duel de demà contra l'Alabés a l'estadi valencianista.

Escortat per Gonçalo Guedes, el davanter brasiler ha eixit a la gespa i després ha hagut de sotmetre's a l'habitual ritual de passar pel corredor de carxots dels seus nous col·legues. Ara la gran incògnita és saber si podrà jugar demà i estrenar-se davant l'afició valencianista. Tot passa per l'eixida de Kang-in, qui alliberaria la fitxa d'extracomunitari i permetria que es poguera tramitar la llicència de Marcos André.

Tot i que ahir, Anil Murthy va dir als micròfons d'À Punt que se solucionaria a temps el tema del sud-coreà, el valencianisme estarà amb l'ai al cor fins que es faça realitat l'adeu d'un dels xics prodigi de l'Acadèmia. L'asiàtic ha treballat amb normalitat a l'espera que s'hi tanquen les negociacions. Tot apunta que el club haurà de pagar l'any de contracte pendent i que no podrà ingressar cap quantitat per un jugador que arribà a Paterna amb 11 anys.

L'eixida de Kang-in no és l'única que vol tancar el VCF en estos últims dies de mercat. Manu Vallejo, Rubén Sobrino o Jason són uns altres futbolistes que estan en la safata d'eixida.

També et pot interessar

stats