Marcos André ja està a València

El València pagarà vora huit milions pel davanter i el Valladolid es reservarà el 10% d'una futura venda

Marcos André ja està a València
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
24 d'agost 2021 - 21:36 Actualitzat: 18 de setembre 2021 - 19:05

El davanter brasiler ha arribat aquest dimecres a València per a passar el reconeixement mèdic i poder ser-hi presentat.

Marcos André es convertirà en el primer fitxatge en propietat del València des de fa dos anys. La incorporació del davanter era prioritària per a José Bordalás i finalment veurà satisfeta la seua petició.

L’acord s’ha tancat en huit milions d’euros, una xifra inferior als deu que demanava el Valladolid. El club castellà es guarda el 10% d’una futura venda del futbolista, que ha firmat per cinc anys, fins al 2026.

El seu debut amb el València haurà d’esperar, ja que el club continua tenint cobertes les tres places d’extracomunitari i, fins que no n'allibere alguna, no podrà inscriure'l.

El principal candidat a eixir de Mestalla és Kang-in Lee, però, de moment, el sud-coreà no ha acceptat cap de les ofertes que li han arribat. En aquests moments continua sent futbolista del València, que haurà de decidir si rescindeix l’any de contracte que li queda per a fer lloc al seu nou fitxatge.

Marcos André té 24 anys i l'any passat va fer 4 gols en 23 partits amb el Valladolid en Primera Divisió.

També et pot interessar

stats