Marcelo a Vila-real, mentre la Generalitat no aconsegueix notificar-li la sanció

La Conselleria de Justícia va sancionar-lo per incomplir el confinament perimetral i l'obligació de portar mascareta.

Marcelo veu el partit de l'equip del seu fill a Vila-real
Marcelo veu el partit de l'equip del seu fill a Vila-real / LaLiga

El futbolista del Reial Madrid, Marcelo Vieira, ha passat el cap de setmana a les comarques del nord acompanyant el seu fill, que competia en el torneig La Lliga Promises, disputat a la ciutat esportiva del Vila-real.

Fa dos mesos, el lateral brasiler va ser vist a València incomplint el tancament perimetral i l'obligació de portar mascareta. Per això, la Generalitat va sancionar-lo amb 2.700 euros.

Una infracció que la Conselleria de Justícia ha intentat notificar-li en dues ocasions sense èxit. Aquesta proposta de sanció es va remetre al BOE el passat 11 de maig, de manera que el jugador va disposar des de llavors de deu dies per a presentar al·legacions a aquesta.

De moment el govern valencià no té constància de cap resposta, encara que s'esperarà un "temps prudencial" per si el futbolista haguera al·legat. Passat aquest temps s'intentarà notificar de nou la sanció i si no és possible s'enviarà de nou al BOE i la seua tramitació ja quedarà en mans d'Hisenda.

El Barça, campió del torneig

El Barcelona ha aconseguit el seu onzé títol de LaLiga Promises en imposar-se al Sevilla per 3-0 en la final de la XXX edició

També et pot interessar

stats