La Generalitat sancionarà Marcelo per botar-se el tancament perimetral

Puig assegura que aquestes conductes "posen en perill la salut de tots" i Ribó afirma que Marcelo "és un exemple dels mals exemples d'Ayuso".

Marcelo
Marcelo, amb la família, al passeig marítim de la platja de la Malva-rosa de València / Instagram: marcelotwelve

La Generalitat ha obert expedient al jugador del Reial Madrid Marcelo Vieira per saltar-se el tancament perimetral i proposarà que se’l sancione, després que el futbolista va pujar una foto en el seu compte d'Instagram amb la família en el passeig marítim de la platja de la Malva-rosa de València, enmig del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana per la pandèmia de la Covid-19.

Aquest expedient pot acabar en una sanció, segons el que estableix el Decret llei 11/2020 de règim sancionador contra els incompliments de les mesures contra la Covid-19, que pot estar entre els 60 i els 600 euros. A més, es podria proposar sanció per no portar la mascareta, que està fixada amb un import de 100 euros.

Ha sigut el mateix jugador qui ha penjat en les xarxes socials una foto d'ell amb tota la família a la platja de la Malva-rosa. Amb el títol "diumenge de sol", se'l veu al costat de la dona i els dos fills, sense mascareta, després de dinar en un conegut restaurant. Fa sis dies ja va pujar una foto també amb la dona en un conegut hotel i centre de benestar de l'Albir, a la Marina Baixa.

Puig: "Aquestes conductes posen en perill la salut de tots"

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha dit que aquestes conductes "posen en perill la salut de tots" i ha demanat que ningú "es passe de llest", perquè encara hi ha moltes persones als hospitals i contagiades. Segons ha destacat, a la Comunitat Valenciana, "les normes es compleixen", i no és com altres comunitats on diu, que "hi ha una espècie de llei de la selva":

Per la seua banda, l'alcalde de València, Joan Ribó, ha assegurat que Marcelo "és un exemple dels mals exemples de la presidenta de Madrid". "Com Ayuso parla tant que cadascun hi puga vindre, aquest senyor li ho ha hagut de prendre al peu de la lletra i els problemes d'Ayuso ens l'ha volgut traslladar ací", ha afirmat Ribó. Respecte al comportament del jugador brasiler del Reial Madrid en aquests moments de la pandèmia, l'alcalde de València ha indicat que "no és apropiat en aquesta comunitat".

 

El jugador brasiler ha aprofitat el permís de dos dies que Zidane va concedir a la plantilla per a desplaçar-se a València, malgrat les restriccions a la mobilitat que s'apliquen tant a Madrid com a la Comunitat Valenciana.

 

"Causa personal i justificada"

Segons publica el diari Marca, el jugador ha visitat València amb la família "per una causa personal i justificada".

Al Nadal el futbolista va publicar també fotos al costat de la família en un hotel de Sierra Nevada (Granada), malgrat les restriccions de mobilitat existents per culpa del coronavirus.

 

També et pot interessar

stats