La manifestació contra Peter Lim travessarà fronteres

El valencianisme calfa motors per a la manifestació de dissabte

La manifestació d'aquest dissabte 11 de desembre contra Peter Lim i la seua gestió en el València agafa força. Les nou plataformes opositores a Meriton volen, en aquesta ocasió, anar més enllà i que el missatge arribe a la resta del món. De moment, actors, exjugadors valencianistes i diferents personalitats del món de la cultura s'han unit a la protesta amb missatges de suport a través de les xarxes socials. 

El primer ha sigut Ayala, però no és l'únic. També Botubot, Ferran Gadea o Eugeni Alemany.

La preocupació pel València travessa fronteres. Present en diversos punts del planeta, des de Londres fins a Utrillas, i en tots els esdeveniments esportius. El lema "Lim, go home" alimenta la imaginació dels aficionats que somien un hipotètic lluminós a Nova York o un retrat del magnat asiàtic que emule Felip V. I s'ha convertit en omnipresent des que inunda Mestalla en el minut 19 de cada partit. Un leitmotiv que uneix valencianistes de tots els colors. 

La protesta no es pot quedar als carrers de València. Per això, les plataformes organitzadores treballen per tal que els mitjans de comunicació internacionals conten al món què està passant al club de Mestalla. I que el crit arribe a Singapur. 

També et pot interessar

stats