El conjunt blanc guanya el Barça en la pròrroga per 2 a 3

Benzema ha fet el segon gol del Madrid.
Benzema ha fet el segon gol del Madrid / RM
12 de gener 2022 - 22:57

El Madrid s'ha convertit en el primer finalista de la Supercopa d'Espanya després de superar el Barça per 2 a 3. El clàssic de la Lliga, traslladat amb la Supercopa a Riad, ha acabat els primers 90 minuts amb empat a 2 i ha sigut en la pròrroga on els blancs, en el minut 98, han sentenciat amb un gol de Valverde.

El Reial Madrid s'ha avançat en el marcador en el minut 25, amb un gol de Vinícius i després d'una errada de Busquets. Els blaugrana han reaccionat i han aprofitat un mal rebuig de Militao, que ha impactat en el cos de Luuk de Jong, per a igualar el partit abans del descans.

En la segona part, quan més dominava el Barcelona, ha arribat el gol de Karim Benzema als 72 minuts. De nou el conjunt blaugrana ha rematat a contracorrent per a poder igualar. Ansu Fati ha sigut l'encarregat de fer l'empat a 2 i dur el partit a la pròrroga, en la qual ha sigut clau la velocitat madridista al contraatac i l'encert de Fede Valverde en el seu primer gol de la temporada.

Ferran Torres ha debutat en el Barça sent titular. El de Foios només ha disputat 46 minuts.

La segona semifinal de la Supercopa es juga aquest dijous a les 8 de la vesprada entre l'Athletic Club, actual campió de la competició, i l'Atlètic de Madrid.