El Llevant es queda amb la mel a la boca (1-1)

L'equip granota s'ha hagut de conformar amb un punt després que l'àrbitre haja anul·lat un gol d'Iborra en el temps afegit per mans prèvies de Rober Pier.

José Campaña, en una acció del partit
José Campaña, en una acció del partit / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
26 de novembre 2022 - 21:52 Actualitzat: 27 de novembre 2022 - 18:54

El Llevant ha sumat el tercer empat en les quatre últimes jornades després d'igualar 1-1 contra el Lugo a l'Anxo Carro. L'equip granota s'ha refet després del gol inicial dels gallecs i fins i tot ha pogut guanyar, però l'àrbitre ha anul·lat un gol a Iborra en el temps afegit per mans prèvies de Rober Pier.

El partit no ha començat gens bé per als interessos llevantinistes. Una nova errada defensiva ha propiciat el primer gol del partit. Sebas Moyano ha aprofitat una indecisió de Son per a avançar el Lugo en el minut 12. El gol li ha fet mal als de Calleja, que no han sigut capaços de reaccionar al colp. Però un penal xiulat a instàncies del VAR per mans de Xavi Torres ha donat ales al Llevant. Campaña no ha desaprofitat l'ocasió i ha situat l'empat poc abans del descans.

El ritme del partit ha baixat molt en la represa. I el ben cert és que als granotes els ha faltat una marxa més per a anar a buscar la victòria. De fet, el Lugo ha tingut més opcions per a tornar a avançar-se. I quan ja semblava que no passaria res més, ha arribat l'acció polèmica del duel. Iborra ha aprofitat un refús en l'àrea per a marcar l'1-2 a plaer. Però el VAR ha tornat a actuar i ha anul·lat el gol per mans prèvies de Rober Pier. L'acció ha significat, a més, l'expulsió de Calleja i Soldado per protestar.

El Llevant s'ha quedat amb la mel a la boca però continuarà una jornada més en la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió. La setmana que ve, en la visita al Ciutat de València del Màlaga, ja no es pot perdonar.