El Llevant i el València empaten sense gols

El resultat d’este derbi amistós reflecteix la igualtat mostrada a la gespa.

Duel molt igualat entre el Llevant i el València.
Duel molt igualat entre el Llevant i el València. / Llevant UE

L’amistós entre el Llevant UE i el València CF al Pinatar Arena ha acabat amb empat a zero. En el derbi s’han enfrontat dos equips que encara no sabien el que era perdre esta pretemporada. Les sorpreses començaven en l’anunci de l’11 inicial del València. I es que Javi Gracia ha tirat mà de gran part de jugadors del filial. Recordem que l’equip guanyava divendres el Villarreal i el tècnic mantenia el mateix equip titular al llarg dels primers 65 minuts, per la qual cosa este segon duel en dos dies podria suposar una sobrecàrrega per als titulars habituals.

La primera part s’ha jugat sense massa esglais, amb bastant igualtat entre els dos equips. L’única oportunitat clara ha sigut per als granotes al minut 35. Morales s’ha trobat en un cara a cara amb Cillessen que ha guanyat finalment el neerlandés. A les acaballes d’este primer període, Roger ha deixat el camp en haver-se tort el turmell esquerre després d’haver xafat Centelles. Poc després, era el portugués Thierry Correia, que havia d’eixir perquè Wass ocupara el seu lloc.

Ja en la represa, tot igual. Encara que el València no ha tret totes les seues armes, cap dels dos equips ha dominat al Pinatar Arena i això s’ha traduït en un derbi sense gols. Encara els queden amistosos per disputar, tot i que el Llevant té temps per a preparar-los. El pròxim duel serà el 5 de setembre, quan s’enfrontara al submarí a la Ciutat Esportiva del Villarreal.

També et pot interessar

stats