El Llevant torna a la zona Champions

L'equip granota s'ha retrobat amb el triomf després de derrotar l'Sporting de Huelva per 2-0

Les jugadores del Llevant celebren un dels gols
Les jugadores del Llevant celebren un dels gols / La Liga

El Llevant ha oblidat ràpidament l'entropessada de la setmana passada contra l'Athletic Club. L'equip granota ha guanyat l'Sporting de Huelva per 2-0 i es torna a situar entre els tres primers llocs de la Lliga, que donen accés a jugar la Lliga de Campiones la temporada que ve.

Semblava un partit fàcil per a les jugadores de José Luis Sánchez Vera, ja que s'enfrontaven a un equip que encara no sap el que és guanyar i que només havia sumat un punt en onze jornades. Però el ben cert és que han suat de valent per a sumar els tres punts. La primera part ha acabat sense gols i el Llevant no ha sigut capaç de trencar la igualada fins ben entrada la represa. Alba Redondo ha inaugurat el marcador en el minut 73 i Estela Carbonell ha certificat el triomf amb el segon gol i definitiu en el 78.

Victòria agònica del València

El València ha aconseguit una victòria agònica al Nou Los Cármenes amb un gol d'Anita Marcos en el temps afegit (0-1). L'equip de Jesús Oliva ha patit molt durant tot el partit i fins i tot ha pogut perdre, però el gol, quan ja passaven deu segons del temps afegit decretat per l'àrbitra, ha servit per a trencar una ratxa de quatre derrotes seguides.

Derrota del Vila-real

El Vila-real no ha pogut traure res positiu de la visita al Madrid CF, un dels equips de la part alta de la taula. Dos gols de l'equip local a penes en quatre minuts en l'equador de la primera part han sentenciat el partit (2-0). Les groguetes no han tingut el millor dia i no han sigut capaces ni tan sols de llançar entre els tres pals. L'equip de Sara Monforte es queda amb nou punts, sis per damunt de la zona de descens.

També et pot interessar

stats