El Llevant no aprofita l'entropessada del Reial Madrid

L'equip granota, que podia situar-se segon, ha perdut 1-0 contra l'Athletic Club i cau al quart lloc

Alba Redondo, en una acció del partit
Alba Redondo, en una acció del partit / La Liga

L'onzena jornada de la Lliga F no ha sigut gens positiva per als interessos dels equips valencians, ja que només el Vila-real ha aconseguit puntuar, després d'empatar contra el Llevant les Planes (2-2). El Llevant ha caigut 1-0 contra l'Athletic Club i cau fins al quart lloc i el València ha desaprofitat una renda de dos gols per acabar perdent 3-4.

Punt agredolç del Vila-real

El Vila-real ha deixat escapar dos punts en un partit que guanyava per 2-0 al minut 80, gràcies a dos gols de Bicho, en la primera part, i Llompart, en la represa. Però les catalanes han retallat distàncies en el 82 i han aconseguit l'empat gràcies a un penal xiulat quan ja se superava el temps afegit decretat per l'àrbitra.

Tot i la sensació d'haver perdut dos punts, l'equip entrenat per Sara Monforte encadena tres jornades sense perdre i s'allunya a sis punts de la zona de descens.

Oportunitat perduda del Llevant

El Llevant ha patit la primera derrota de la temporada en la Lliga i ha desaprofitat l'ocasió de situar-se segon, després de perdre 1-0 contra l'Athletic Club. L'equip granota que podia acabar la jornada segon per l'entropessada del Reial Madrid a casa, cau fins al quart lloc després del triomf de l'Atlètic de Madrid contra el Betis. L'equip entrenat per José Luis Sánchez Vera no ha trobat la millor versió a Lezama i ha perdut amb un gol solitari d'Azkona.

El València perd un partit boig

El València ha patit la quarta derrota consecutiva en la Lliga F, després de perdre un partit que ha arribat a guanyar per una diferència de dos gols en dues ocasions. L'equip blanc-i-negre ha caigut per 3-4 contra el Madrid CFF amb un gol de penal de les visitants en temps afegit.

Chacón i Pauleta han avançat 2-0 les blanc-i-negres, però Kundananji ha retallat distàncies. Novament Chacón ha marcat el 3-1, però Araya i Cometti han restablit la igualada. Un penal dubtós en el temps afegit ha suposat la victòria visitant, que deixa el València amb onze punts, huit per damunt del descens.