El Llevant torna a la competició amb una victòria contra el Vila-real (0-2)

La grogueta Salma Paralluelo ha debutat en la Primera Iberdrola, després de la llarga lesió que va patir la temporada passada

La granota Fiamma fa un llançament davant la defensa d'una jugadora del Vila-real
La granota Fiamma fa un llançament davant la defensa d'una jugadora del Vila-real / LaLiga

El Llevant ha représ la competició amb una victòria al camp del Vila-real en un partit que va ser ajornat per casos de covid-19 en l'equip groguet, un virus que també ha afectat les granotes en les últimes setmanes.

De fet, l'equip d'Ángel Villacampa feia més d'un mes que no competia, des de l'1-0 contra la Reial Societat en un dels millors partits del Llevant en la temporada. També ha sigut el primer partit en dues setmanes per al Vila-real, que també va haver de suspendre el derbi contra el València.

Sandie Toletti i Alba Redondo han fet els gols en l'última hora del duel, en el minut 63 i 84, respectivament. Amb aquesta victòria, el Llevant encadena quatre triomfs consecutius, tres en Lliga i una en Copa de la Reina que li va donar accés als quarts de final contra el Reial Madrid, un duel que també es va ajornar.

El Vila-real, per la seua part, continua en la zona tranquil·la de la classificació després d'haver fugit del descens encara que, si sumem les derrotes sofrides contra el Granadilla Tenerife en Lliga i contra la Reial Societat en Copa, en suma ja tres seguides.

També et pot interessar

stats