El Llevant confirma la reacció contra la Reial Societat (1-0)

L'equip granota ha mantingut sota control el segon classificat de la competició i allunya els fantasmes del descens

La granota Alba Redondo persegueix un baló en el partit contra la Reial Societat
La granota Alba Redondo persegueix un baló en el partit contra la Reial Societat / Llevant UE

El Llevant ha guanyat per la mínima, 1-0, la Reial Societat, segon classificat de la Primera Iberdrola, i tanca una setmana perfecta després de guanyar entre setmana al Rayo Vallecano.

L'equip entrenat per Ángel Villacampa pareix que ha trobat la regularitat que li ha faltat durant tota la temporada i, després d'encadenar quatre jornades sense guanyar, ho ha fet en dos partits seguits.

Un gol d'Andonova ha servit per a decidir el partit disputat a la ciutat esportiva de Bunyol. El conjunt granota ha pogut ampliar la diferència en el marcador en diverses ocasions però la falta d'encert i Elene, portera de la Reial Societat, ho han impedit.

El València fuig del descens (1-0)

El València s'ha emportat el duel contra l'Alabés que s'ha disputat a la ciutat esportiva de Paterna. Una bona versió del conjunt entrenat per Andrea Esteban li ha permés sumar la segona victòria seguida i allunyar-se del descens.

Un gol de penal de Salmi ha sigut suficient perquè les valencianistes s'emporten els tres punts abans de la parada lliguera. Per primera vegada en la temporada, les blanc-i-negres encadenen tres partits sense perdre i es consoliden en llocs de permanència en Primera Iberdrola.

El Vila-real cau a Tenerife (3-1)

El Vila-real ha patit la primera derrota en Lliga com a visitant en més de tres mesos en perdre 3-1 contra el Granadilla Tenerife, tercer classificat, i un dels equips més en ratxa de la competició. Tot i anar-se'n de les illes amb les mans buides, l'equip entrenat per Sara Monforte es manté set punts per damunt de la zona de descens.

L'equip canari s'ha avançat en el marcador en l'equador de la primera part amb dos gols de María José en a penes tres minuts. Això ha deixat tocades les groguetes, que no han sigut capaces de reaccionar abans del descans. El Vila-real ha eixit amb més intensitat en la represa, però no ha trobat l'encert necessari per a posar en problemes les locals. A falta de deu minuts per al final, Lara Mata ha donat esperances a les groguetes amb un gol des del mig del camp, però l'alegria ha durat a penes tres minuts, ja que el Granadilla ha aconseguit el tercer i definitiu gol. 

També et pot interessar

stats