El Llevant suma tres punts d'or a costa d'un Espanyol que es posa cuer (1-3)

Mayoral, Bardhi i Pedrosa, en pròpia porta, autors dels gols llevantinistes

El Llevant suma tres punts importantíssims a Cornellà-el Prat
El Llevant suma tres punts importantíssims a Cornellà-el Prat / Efe

El Llevant ha fet un pas de gegant amb vista a assegurar la permanència en Primera després d'haver-se imposat a l'Espanyol a l'estadi de Cornellà-el Prat per un contundent 1 a 3. L'enfrontament ha començat igualat amb el conjunt de Paco López molt ficat en el partit des de l'inici. Bardhi ha donat el primer avís però s'ha trobat amb la resposta de Diego López que ha evitat que l'acció personal del macedoni es convertira en el primer gol del partit. No obstant això, en la continuació de la jugada, Borja Mayoral, ha aprofitat una sèrie de rebots per a batre l'exporter del Villarreal.

Quan el partit estava arribant a la mitja hora, David López ha pentinat un baló servit des de la banda per Cabrera i ha posat l'empat en el marcador. El gol ha arribat després d'una espenta del jugador periquito però l'àrbitre no ha considerat necessari consultar el VAR. Abans d'anar al descans, Campaña ha marcat el que podia haver significat el segon del seu equip, però Del Cerro Grande ha anul·lat la diana en assenyalar un rigorós fora de joc de Melero.

Arriba la sentència en la segona part

Amb l'empat a un se n'han anat els equips al descans i en la represa, els granotes han tornat a posar a prova Diego López en nombroses ocasions. En el minut 66, Bardhi ha aconseguit el desitjat botí del gol en una altra jugada personal que ha posat de nou els seus per davant.

Després, Clerc, Postigo i Hernani també han intentat ampliar la diferència en l'electrònic però ha sigut precisament un jugador periquito, Pedrosa, qui ha aconseguit l'autogol que ha sentenciat el resultat en el minut 86. Amb la victòria, el Llevant va llançat a aconseguir la permanència, mentre que els d'Abelardo s'afonen encara més i es col·loquen cuers de Primera Divisió.