El Llevant es despista (1-1)

L'equip granota no ha passat de l'empat contra el Saragossa en un partit que se li ha posat de cara molt prompte 

Pepelu i Cárdenas, en una acció del partit
Pepelu i Cárdenas, en una acció del partit / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
30 de març 2023 - 21:28 Actualitzat: 31 de març 2023 - 23:18

El Llevant no ha pogut arredonir la festa de l'entrega de la Copa de la República amb una victòria. L'equip granota s'ha hagut de conformar amb un punt en la visita del Saragossa (1-1), en un partit en què ha començat guanyant, però que se li ha complicat en la represa amb l'empat visitant i l'expulsió de Saracchi. Aquest resultat deixarà els de Javi Calleja fora de l'ascens directe a Primera una jornada més. 

Abans de l'inici del duel, el capità llevantinista, Vicent Iborra, ha rebut de mans del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, l'anhelada Copa de la República del 1937, que fa justícia amb el club 86 anys més tard. Això no ha despistat els granotes, que han començat millor i ja guanyaven en el minut 10, gràcies a un gol de Joni Montiel, en aprofitar un rebuig del porter aragonés. Poc més ha passat en la primera part i tot semblava encaminat cap a una nova victòria granota.

Iborra alça la Copa de la República de 1937
Iborra alça la Copa de la República de 1937 / La Liga

Però el decorat ha canviat per complet en la represa. Fran Escribá ha introduït un canvi i el seu equip ha millorat. El Saragossa ha començat a acostar-se a la porteria de Cárdenas amb perill i Bermejo ha fet justícia amb l'empat. Poc després, Saracchi ha vist la targeta roja per un comentari que li ha fet a l'àrbitre assistent. Tot eren males notícies per al Llevant, però encara en quedaven més per arribar. Campaña s'ha retirat lesionat i els de Javi Calleja s'han limitat a defendre l'empat, encara que han tingut dues ocasions en peus de Soldado i Pepelu, que han acabat al travesser. També ha perdonat el Saragossa, que ha desaprofitat algunes contres claríssimes per a completar la remuntada.

El Llevant haurà de millorar si vol l'ascens directe, ja que només ha guanyat un dels cinc últims partits que ha disputat. I la setmana que ve visita ni més ni menys que Ipurua, el camp del líder, l'Eibar. 

També et pot interessar

stats