El Llevant salva l'honor valencià en la Lliga F

L'equip granota ha guanyat 2-3 l'Alhama, en una jornada en què el Vila-real i el València han perdut 2-0 contra equips de Champions

Alba Redondo marca el gol decisiu
Alba Redondo marca el gol decisiu / Liga F

Una setmana més tard del previst per l'ajornament de la primera jornada per la vaga arbitral, s'ha donat el tir d'eixida a la Lliga F, professional per primera vegada en la història. El debut s'ha saldat amb una única victòria, la del Llevant contra l'Alhama, i dues derrotes del Vila-real i el València en dos desplaçaments complicats.

El Llevant guanya sobre la botzina

El Llevant ha sigut l'únic equip valencià que ha aconseguit sumar aquesta jornada, però ha suat de valent per a guanyar. L'equip granota ha sumat els tres punts gràcies a un gol d'Alba Redondo en el temps afegit, que ha suposat el 2-3 definitiu.

Alba Redondo ha aconseguit el primer gol valencià de la temporada en inaugurar el marcador en el minut 16. Però l'Alhama ha empatat poc abans del descans amb una diana de Boho. Mayra Ramírez, ja en la represa, ha tornat a avançar les granotes, però Sara Rubio ha restablit la igualada poc després. I quan ja semblava que l'equip de José Luis Sánchez Vera s'hauria de conformar amb l'empat, Alba Redondo ha rescatat el triomf amb un gol en el minut 93.

Derrotes del València i el Vila-real

El Vila-real i el València no han pogut començar la temporada amb bon peu. Els dos equips tenien compromisos difícils en l'estrena en la competició, ja que visitaven, respectivament, el segon i el tercer classificats en la Lliga la temporada passada, la Reial Societat i el Reial Madrid.

Les groguetes han perdut 2-0 contra les donostiarres, en un partit que s'ha posat costera amunt molt prompte. Un gol de Jensen en el minut 6 ha avançat les locals, que han tancat el duel amb una diana de Lara Mata en pròpia porta ja en la represa.

El València també ha perdut 2-0 en la visita a un altre equip de Champions. Les futbolistes d'Andrea Esteban han aguantat les envestides madrilenyes i no han rebut el primer gol fins a les acaballes de la primera part. I el València ha arribat amb opcions de sumar algun punt fins al final, ja que el segon ha arribat ja en el minut 90.