El Llevant s'endú el duel autonòmic contra el Vila-real (0-5)

L'equip granota, que s'ha mostrat molt superior al groguet, s'afiança en la zona Champions

Alba redondo celebra un dels gols
Alba Redondo celebra un dels gols / La Liga

El Llevant ha golejat el Vila-real (0-5) en el duel autonòmic de la jornada 13 de la Lliga F. L'equip granota s'ha mostrat molt superior a les groguetes i s'afiança en la part alta de la taula, que dona accés a jugar la Lliga de Campiones la temporada que ve.

Les jugadores de José Luis Sánchez Vera han dominat des del xiulit inicial contra un equip local que es defenia com podia. Tot i això, el primer gol no ha arribat fins al minut 25, quan Paola Soldevila ha desviat una rematada de cap de Mayra Ramírez que ha despistat Elena de Toro. Alba Redondo, abans del descans, ha ampliat la renda visitant amb el segon.

En la represa, les llevantinistes han aconseguit tres gols més, obra de Mayra Ramírez en dues ocasions, i novament d'Alba Redondo per a segellar la novena victòria de la temporada en la Lliga. El Vila-real es queda en la part baixa de la classificació, amb nou punts, tres per damunt de la zona de descens, després de la segona victòria de la temporada del Granada.

L'Atlètic de Madrid goleja el València (1-6)

El València no ha pogut traure res positiu en el primer partit de l'any després de perdre 1-6 contra l'Atlètic de Madrid, un dels candidats a ocupar els tres primers llocs de la classificació. Pauleta ha avançat les blanc-i-negres en el minut 11, però només ha sigut un miratge. La valenciana Sheila Guijarro, ex del Vila-real, ha tret la seua màgia i ha sentenciat el duel en la primera part amb quatre gols. En la represa, Eva Navarro i Gabi García han arredonit la golejada. Amb aquesta derrota, l'equip de Jesús Oliva es queda en onzena posició, a huit punts del descens.