El Llevant remunta contra el Logronyo abans de visitar al Barça (3-2)

L'equip granota suma el catorzé partit sense perdre en Lliga i manté els quatre punts d'avantatge sobre el Reial Madrid, tercer classificat.

Esther i una jugadora del Logronyo disputen un baló
Esther i una jugadora del Logronyo disputen un baló / Twiter: @LUDfemenino

El Llevant ha sabut recompondre's dels colps rebuts d'un combatiu Logronyo i es manté ferm en la segona posició de la Primera Iberdrola, abans de visitar el líder invicte de la competició.

Tres minuts després del xiulit inicial, les llevantinistes s'han avançat amb un gol de Nataša Andonova, que ha rebut una gran passada picada d'Estefanía Banini i ha colpejat el baló amb rapidesa. En una jugada desafortunada, les de La Rioja han empatat el partit, un gol que no li ha vingut bé a les granota, que han perdut el domini del joc.

Després del descans, María Pry ha donat entrada a Alba Redondo, autora del gol de la victòria contra el Reial Madrid, però les que han colpejat han sigut les visitants, que s'han avançat amb una rematada de cap a l'eixida d'un córner.

Poc li ha durat l'alegria al Logronyo, que en la següent jugada ha vist com l'àrbitra xiulava penal per mans d'una jugadora seua dins de l'àrea. Esther González, la màxima golejadora de la lliga, tornava a empatar el partit. I, quan faltaven quinze minuts per a la fi del partit Lucía Gómez ha aprofitat una falta de comunicació en la defensa visitant per a fer el tercer a plaer.

El Llevant suma el catorzé partit sense perdre en lliga i manté els quatre punts d'avantatge sobre el Reial Madrid, tercer classificat. Però, la setmana que ve es veurà les cares amb el líder, el Barça, que no ha perdut cap punt en tota la temporada i, amb la golejada hui al Sevilla (0-4), supera el centenar de gols.