Colp d'autoritat del Llevant a Valdebebas (1-2)

Esther, en el 55, i Alba Redondo, en el descompte, han capgirat el resultat del Reial Madrid en la primera part.

Esther pressiona l'eixida d'una defensa del Reial Madrid
Esther pressiona l'eixida d'una defensa del Reial Madrid / Twitter: @realmadridfem
21 de març 2021 - 19:26

El gol de Redondo en el minut 93 aferma el Llevant en el segon lloc de la classificació. El Llevant s'ha endut els tres punts en la visita al Reial Madrid, en un partit molt intens en el qual els dos equips han dominat per trams.

Les madridistes han sigut les primeres a avançar-se amb un gol de Kaci, en el minut 34, que ha igualat Esther en la segona part després d'un centre mesurat de Lucía Gómez. 

El Llevant, conscient de la transcendència del xoc, volia més, per la qual cosa María Pry ha donat entrada a Alba Redondo, que amb el Madrid bolcat en atac, ha fet una gran rematada de primeres per a donar-li el triomf a les granota. 

Les madridistes es queden amb 47 punts, mentre que les llevantinistes aconsegueixen sumar-ne 51, quatre punts d'avantatge per a defendre el subcampionat. Amb la victòria granota, el goal-average queda igualat.

Això sí, l'equip granota encara ha de visitar l'intractable Barça, líder que no ha cedit cap punt en tota la temporada, mentre que el Reial Madrid ja s'ha enfrontat dues vegades contra les braugrana. 

També et pot interessar

stats