El Llevant recupera sensacions (4-0)

L'equip granota ha tornat a la senda de la victòria i s'acosta als llocs que donen accés a la Champions League

Les jugadores del Llevant celebren un dels gols
Les jugadores del Llevant celebren un dels gols / Twitter: @LUDfemenino

El Llevant s'ha retrobat amb la victòria després de la derrota la setmana passada contra el líder intractable. Les granotes han guanyat un rival directe, el Madrid CFF, per un contundent 4-0 amb un triplet d'Alba Redondo. L'equip d'Ángel Villacampa avança les madrilenyes en la classificació i s'acosta als llocs que donen accés a la Champions League.

L'equip granota ha dominat el partit des del xiulet inicial. Gio Queiroz ha plasmat aquesta superioritat amb un gol en el minut 16 i Alba Redondo ha ampliat l'avantatge local abans del descans.

En la represa, dos gols en un minut d'Alba Redondo han sentenciat el duel i han arredonit la festa de les granotes, que han tornat a guanyar a casa un mes després. La nota negativa ha sigut la lesió de Gio Queiroz i l'expulsió d'Andonova.