El Llevant planta cara a l'intractable Barça (4-0)

L'equip granota ha trencat una ratxa de quatre partits sense perdre, tot i la bona imatge oferida a l'estadi Johan Cruyff

Leire Baños, en una acció del partit
Leire Baños, en una acció del partit / La Lliga

El Llevant no ha pogut donar la sorpresa en la visita a l'estadi Johan Cruyff i ha perdut 4-0 contra l'intractable Barça, que compta els seus partits per victòria. L'equip granota ha plantat cara al líder, però trenca una ratxa de quatre jornades sense perdre.

L'equip granota ha plantejat una pressió alta per a incomodar l'eixida de pilota de les catalanes, que ja havien avisat en dues ocasions abans que Aitana inaugurara el maracador en el minut 13. El Llevant no ha acusat el colp i ha oferit els millors minuts de joc en el duel, però quan millor estaven les jugadores d'Ángel Villacampa, ha arribat el segon, obra d'Alexia, poc abans del descans.

En la represa, el domini del Barça ha sigut absolut contra un Llevant que a penes creava perill en accions a pilota aturada. Leire Baños i Carol Férez han disposat de les millors ocasions per a marcar per a les llevantinistes, però el que ha arribat han sigut dos gols més de les locals, obra de Martens i Hermoso.

El partit ha començat amb una plantada de trenta segons per a protestar per la sanció de tres punts menys que la Reial Federació Espanyola de Futbol ha imposat al Llevant, la Reial Societat i el Vila-real i per l'alentiment en l'aprovació dels estatuts de la lliga professional.

L’efectivitat del Sevilla castiga un Vila-real lluitador (2-3)

El Vila-real ha perdut contra el Sevilla en un partit en què l’equip groguet ha dominat bona part del joc, però ha sigut castigat per la gran efectivitat de les andaluses, que ha tingut moltes menys oportunitats, però les ha materialitzat millor que les locals.

Les jugadores de l’equip valencià ha fet una plantada de mig minut per a protestar per la sanció de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) de restar-li tres punts a Llevant i Reial Societat i sis al Vila-real, per no dur el logotip de l’organisme nacional.

El partit s’ha posat molt de cara per a l’equip andalús amb dos gols en la primera part, però just després del descans el Vila-real ha retallat distàncies en el marcador. Malgrat les bones sensacions groguetes, el conjunt de Nervión ha tornat a demostrar la seua efectivitat amb un gol al contraatac. El Vila-real, que mai ha deixat de lluitar, ha protestat un possible penal per mà en els últims compassos després de marcar Martínez en el minut 90.

El València naufraga a Tenerife

Un gol de Marta Carro a cinc minuts del final del partit ha sigut insuficient per a puntuar en la visita al Granadilla Tenerife, que amb un gol en cada període tanca una setmana de dos victòries contra equips valencians, després de guanyar-li al Vila-real en un partit ajornat.

El València trenca la millor dinàmica d'una temporada en què havia guanyat el Rayo Vallecano (1-0), va plantar cara el Reial Madrid (2-1) i va empatar contra l'Atlètic de Madrid (1-1). L'equip canari, que va començar la lliga amb dos derrotes, es manté invicte des del mes de setembre, i compta els tres últims partits com a victòries.