El Llevant presenta Portal de Vallejo

El Llevant UE torna a fer l'ullet al seu passat per a recuperar la memòria històrica.

VÍDEO | El Llevant presenta Portal de Vallejo

La commemoració del 50 aniversari de l'últim partit disputat a Vallejo, el 28 d'abril de 1968 entre el Llevant Unió Esportiva i el Tenerife, ha sigut l'excusa de l'entitat granota per a encetar una nova iniciativa anomenada PORTAL DE VALLEJO.

Amb el projecte, l'entitat granota vol organitzar diverses activitats relacionades amb la història del club. Segons anunciava el seu president, Quico Catalán, en moltes d'aquestes iniciatives el Llevant sol·licitarà el suport de l'afició per a recopilar imatges, idees, i tot allò que mantinga viu durant tot l'any el lema dissenyat pel Llevant Unió Esportiva fa unes temporades: "Un passat per a honrar, un futur per a conquerir".

El primer esdeveniment d'aquest projecte ha sigut la celebració d'una taula redonda en què, a més dels historiadors i periodistes Emilio Nadal i Josep Lluís Garcia Nieves, va participar Salvador Mut, exporter i extècnic granota i un dels protagonistes del Llevant que va disputar aquell últim partit del 28 d'abril de 1968 entre els granotes i els canaris, i que va finalitzar 1 a 0. 

De nou, el Llevant Unió Esportiva torna a fer l'ullet al seu passat per a recuperar la memòria històrica d'un equip que l'any que ve farà 110 anys d'història.

També et pot interessar

stats