El Llevant, amb peu i mig a la Champions

La victòria contra el Vila-real en el derbi dona les granotes deu punts d'avantatge sobre el quart, amb només quinze en joc

Les jugadores del Llevant celebren un dels gols
Les jugadores del Llevant celebren un dels gols / La Liga

El Llevant ha fet un pas de gegant cap a la Champions League en guanyar 3-1 el duel autonòmic contra el Vila-real i aprofitar la derrota de l'Atlètic de Madrid contra el Barça. L'equip granota li trau deu punts a les madrilenyes, quartes, quan només en queden quinze en joc.

El partit entre els equips de José Luis Sánchez Vera i Sara Monforte ha sigut més igualat del que diu el marcador. Les groguetes han plantat cara a les granotes i han venut cara la derrota. Un gol de Paula amb un llançament des de fora de l'àrea ha desfet la igualada poc abans del descans, però Sheila Guijarro ha tornat a empatar només començar la represa.

L'alegria li ha durat massa poc al Vila-real, ja que a penes tres minuts és tard la pitxtxi Sheila Guijarro ha posat novament per davant el Llevant. I poc després Mayra Ramírez ha marcat el tercer, que ja ha acabat amb totes les esperances de puntuar de les groguetes. L'equip de Sara Monforte es queda a només dos punts del descens, després de l'empat de l'Alhama i la victòria de l'Sporting de Huelva.

Quarta derrota seguida del València

Precisament, el València ha perdut a casa contra l'Sporting de Huelva (1-2). L'equip blanc-i-negre encadena així la quarta derrota consecutiva en la Lliga F.

Anita Marcos ha avançat el València pràcticament només començar, però les andaluses no s'han afonat i han aconseguit l'empat abans del descans. Quan ja semblava que el duel acabaria amb taules, Hmirova, en el minut 95, ha donat el triomf a les visitants.