El Llevant passa de penal

Els llevantinistes disputaran els huitens de final de la Copa del Rei després de superar el Fuenlabrada en la tanda de penals.

Óscar Duarte ha marcat el quart i definitiu penal del Llevant
Óscar Duarte ha marcat el quart i definitiu penal del Llevant / Twitter: @LevanteUD.

Ha hagut de patir el Llevant per a estar en els octaus de final de la Copa del Rei que, després de l'empat a un del partit, ha resolt l'eliminatòria en els llançaments de penal. Dani Cárdenas ha aturat el tercer penal llançat pel Fuenlabrada mentre Roger, Melero, Sergio León i Duarte no erraven i han donat el pas a la següent ronda al conjunt de Paco López.

Semblava que el conjunt granota tindria fàcil la classificació per a la següent ronda de la Copa del Rei després d'avançar-se en el minut 18, amb gol de Duarte, en una primera part en què Dani Gómez va ser el jugador granota més perillós, amb dos ocasions que podien haver acabat en gol del Llevant en el minut 34 i en el 43 després d'una passada de la mort de Rochina.

No ha sentenciat l'equip blaugrana tot i la feblesa d'un Fuenlabrada que, en aquest primer període, només ha oferit perill en la primera jugada del partit en una arribada de Pol Valentin.

Però la imatge dels dos equips ha canviat després del pas pels vestidors. El Llevant s'ha vist superat per un Fuenlabrada que ha avançat línies i ha sigut més incisiu per a obtindre el benefici del gol de l'empat en el minut 67 després dels primers canvis en l'equip granota.

Tot i la igualada al marcador, l'equip de Paco López ha reaccionat després d'encaixar el gol de l'empat i ha oferit major verticalitat. Els canvis han intentat oferir una imatge més ofensiva, però l'estat del terreny de joc provocava les esvarades dels jugadors i, encara que el Llevant ha tingut una doble oportunitat de gol a baló parat amb Melero primer i després Duarte, el partit ha arribat a la fi dels 90 minuts amb empat a un.

En la pròrroga, ha empitjorat l'estat del terreny de joc i cap dels dos equips ha aconseguit imposar el seu ritme ni encertar en les passades curtes. Les imprecisions s'alternaven entre els jugadors d'un i d'altre conjunt i les jugades a baló parat s'han presentat com les millors opcions per a trencar l'empat del marcador. Amb aquestes credencials, han sigut els de Sansoval els que han rematat un baló al pal, tot i que Duarte també ha tingut al cap la possibilitat en el minut 105 d'aconseguir el gol de la victòria.

El Llevant ha crescut en verticalitat però el Fuenlabrada ha establit dos línies defensives superades físicament pels jugadors de l'equip de major categoria. Pressió en el mig del camp de Malsa, però les esvarades dels jugadors els feia córrer amb màxima precaució. El partit caminava cap als llançaments de penals tot i que en el minut 116 l'àrbitre ha anul·lat una jugada per fora de joc que podia haver deixat a Roger l'oportunitat de marcar el gol de la victòria.

Sense més opcions ha acabat el partit i la pròrroga amb empat a un, i l'eliminatòria s'ha resolt en els penals després d'una aturada de Dani Cárdenas i els gols que han marcat Roger, Melero, Sergio León i Duarte.

També et pot interessar

stats