L'ascens directe, a tir

El Llevant ha guanyat 1-0 el Màlaga amb un gol d'Iborra i se situa a només tres punts del segon lloc

Iborra celebra el gol
Iborra celebra el gol / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
03 de desembre 2022 - 14:53 Actualitzat: 04 de desembre 2022 - 23:00

El Llevant tancarà la dihuitena jornada de Segona Divisió a només tres punts de l'ascens directe a Primera. L'equip granota, que ja encadena nou partits sense perdre, ha guanyat 1-0 el Màlaga al Ciutat de València amb un gol solitari de Vicent Iborra, que el situa en quart lloc.

Els de Javi Calleja han dominat el duel, amb De Frutos i Montiel com a jugadors més destacats. I precisament de les botes d'aquest últim futbolista ha arribat la millor ocasió llevantinista en la primera part, un magistral llançament de falta que ha acabat al pal. Tot i el major control granota, el andalusos no han renunciat al partit i han creat perill quan podien eixir a la contra. De fet, Rubén Castro ha espantat el Ciutat de València amb un gol que no ha pujat al marcador per fora de joc.

En la represa, Calleja ha mogut peces buscant el triomf i ha donat entrada a Pubill i Brugué. I l'últim ha sigut clau en l'acció que ha inaugurat el marcador, en rematar una pilota que venia d'un córner al travesser. Iborra ha aprofitat el rebot per a marcar de cap a plaer. Era el minut 62 i a partir d'aquest moment el Llevant s'ha limitat a defensar el resultat. I ha acabat patint més del compte. Fins i tot Cárdenas s'ha hagut de lluir en més d'una ocasió per a evitar que volaren dos punts del Ciutat de València.

Sense massa temps per a descansar, l'equip granota rep dijous la Ponferradina als Orriols, en la primera oportunitat per a assaltar les places d'ascens directe a Primera.