Llevant, l'únic guanyador de la jornada en la Lliga Iberdrola

València i Vila-real caigueren golejades contra la Reial Societat i l'Atlètic de Madrid, respectivament

València i Vila-real perden els seus respectius partits, Llevant guanya
València i Vila-real perden els seus partits, i el Llevant el guanyà

El Llevant ha eixit de la mala ratxa després de guanyar a domicili l'Eibar. La brasilera Giovanna Crivelari va obrir el marcador en el minut 48. El gol de l'empat de l'equip basc no va arribar fins al 75, de mans de Queralt Gómez. No obstant això, l'esforç de les granota es va veure recompensat amb el gol de la victòria en el minut 86 gràcies a Leire Baños.

D'altra banda, els altres dos equips valencians que jugaven jornada de lliga, el València i el Vila-real, van caure golejats. D'una banda, el València va perdre contra la Reial Societat per 0-3. La sèrbia Allegra Poljack va obrir el marcador en el minut 5 i Amaiur Sarriegi va allargar l'avantatge en el 21. El quadre visitant va controlar el partit i així ho va certificar Poljack en el minut 62 amb el definitiu 0-3.

Pitjor resultat va tindre el Vila-real que va perdre per 0-5 a la Ciutat Esportiva contra l'Atlètic de Madrid. Deyna Castellanos va obrir el compte en el 24 i, amb els gols de Tounakra i Ajibade, es va arribar al descans amb el 0-3. La futbolista nigeriana va seguir en ratxa després del pas pels vestuaris i en el minut 53 va completar el doblet. Finalment, de penal, la capitana blanc-i-vermella Amanda Sampedro va tancar el xoc amb el 0-5.