El Llevant, l'Atlètic Saguntí, l'Elx i el Vila-real avancen en la Copa

La primera jornada de la primera ronda de la Copa del Rei deixa un ple d'equips valencians, a excepció de la derrota de l'Alcora contra l'equip franjaverd

Els jugadors del llevant, l'Atlètic Saguntí, l'Elx i el Vila-realc elebren un gol
Els jugadors del Llevant, l'Atlètic Saguntí, l'Elx i el Vila-real celebren un gol / À Punt Esports

La jornada d'aquest dissabte de la primera eliminatòria de la Copa del Rei ha deixat un ple de victòries valencianes. Quatre dels cinc equips que entraven en joc (el Llevant, l'Atlètic Saguntí, l'Elx i el Vila-real) s'han classificat per a la segona ronda, encara que malauradament l'Alcora no els ha pogut acompanyar perquè s'enfontava als il·licitans.

El Llevant ha sigut el primer equip valencià a certificar la classificació per a la segona fase de la competició del KO. L'equip granota ha guanyat per 0-4 l'Olot, de Segona RFEF, en un partit que ha quedat vist per a sentència en la primera part. L'equip granota ha vençut per 0-4 amb un doblet de Soldado, un gol de Pubill i un altre de Moratalla en pròpi porta, tots abans del descans.

A l'Atlètic Saguntí li ha tocat patir molt més per a passar de ronda, ja que ha hagut de disputar la pròrroga contra l'Amorebieta, un equip de Primera RFEF. El duel ha acabat amb empat a zero i un solitari gol d'Acevedo de penal en la segona part del temps extra ha sigut prou per a fer avançar els del Camp de Morvedre en la competició.

El derbi entre equips valencians ha deixat la primera victòria de la temporada per a l'Elx. L'equip franjaverd ha guanyat per 0-3 l'Alcora, de la Lliga À Punt Preferent, en el duel disputat a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza de Vila-real. Eze Ponce, en començar, i Roger Martí, per partida doble, han sigut els autors dels gols franjaverds contra els de l'Alcalatén, que tot i això han plantat cara.

El Vila-real ha protagonitzat la golejada de la jornada en véncer per 0-9 el Santa Amalia extremeny, de la sisena categoria estatal. La primera diana s'ha fet esperar, però després ha caigut una autèntica pluja de gols. Samu i Gerard, per partida doble, i Collado, Baena, Morales, Coquelin i Capoue han sigut els golejadors.

Aquest diumenge serà el torn per als altres cinc equips valencians presents en aquesta fase: l'Hèrcules, la Nucia, l'Intercity, l'Eldenc i l'Alzira.

També et pot interessar

stats