El Llevant guanya i es classifica per a la Copa

Victòria justa i destacada de les jugadores de María Pry davall la neu de Bunyol.

La neu ha protagonitzat l'inici del partit a la Ciutat Esportiva de Bunyol. El Llevant femení ha entrat amb força al xoc i ha efectuat un joc intens durant la primera mitja hora. Al minut 31 la pitxitxi de la formació, Esther González, ha estrenat el marcador.

En la segona part la neu s'ha transformat en pluja. Les visitants combatien el fred i el marcador amb una intensitat més gran, que ha propiciat algunes ocasions de gol, sobretot en el tram final del partit, ocasions que no han pogut transformar. En el penúltim minut un més que dubtós fora de joc d’Esther ha evitat que pujara el 2 a 0 a l'electrònic.

El Llevant queda com a tercer classificat amb 31 punts, mentre el Granadilla Tenerife se situa ara just darrere de les granota. Quarta victòria consecutiva del Llevant, que veu acomplit el seu objectiu de classificar-se per a la pròxima edició de la Copa de la Reina.

El partit que havia de disputar el València a Madrid contra l'Atlètic s'ha suspés pel temporal Filomena, que ha bloquejat el centre del país.