El Llevant goleja el Sevilla (5-1)

L'equip granota s'ha refet de la derrota en el derbi contra el València amb una victòria contundent que el manté en la part alta de la classificació

Tatiana celebra un gol
Tatiana celebra un gol / Twitter: @LUDfemenino

El Llevant ha oblidat ràpidament la derrota en el derbi contra el València amb una golejada contra el Sevilla (5-1). Després d'una primera part igualada, les granotes han afinat la punteria per a sumar la sisena victòria en la Lliga F.

Andonova ha avançat les llevantinistes poc abans del descans, però les andaluses han aconseguit l'empat només començar la represa. L'alegria li ha durat a penes dos minuts al Sevilla, ja que Tatiana ha tornat a posar per davant l'equip de Sánchez Vera en el 50. Yolanda Aguirre, en pròpia porta, Érika González, de penal, i novament Tatiana han arredonit la festa granota.

El Llevant puja fins al quart lloc, empatat amb l'Atlètic de Madrid, i la setmana que ve visitarà el Reial Betis.

Dur correctiu al Vila-real

El Vila-real ha patit una derrota dolorosa en caure per 1-6 contra l'Athletic Club de Bilbao al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza, en un partit marcat per les errades defensives groguetes.

L'equip de Sara Monforte ha acabat la primera part perdent 0-2, però ha aconseguit retallar distàncies amb un gran gol de Belén. Només tres minuts després, Oihane ha marcat l'1-3, que ha acabat amb les poques esperances de remuntada. Les basques han aprofitat la passivitat defensiva del Vila-real per a acabar golejant.

Les groguetes es queden amb 7 punts, terceres per la cua, i continuen sense guanyar com a locals. La setmana que ve visiten un rival directe en la lluita per la permanència, l'Alhama murcià.

Tercera derrota del València

El València no ha pogut endur-se res positiu de la visita a Tenerife. L'equip entrenat per Andrea Esteban ha perdut 1-0 contra el Granadilla, amb un gol solitari de María José en la primera part. Les blanc-i-negres ho han intentat de totes les maneres, però no han sigut capaces de marcar per a sumar, almenys, un punt. Fins i tot Fiamma ha desaprofitat un penal en els primers minuts del partit.

Tot i la derrota, el València es manté en la zona noble de la classificació, en setena posició, amb 15 punts. La setmana que ve, l'equip d'Andrea Esteban rebrà l'Atlètic de Madrid a la Ciutat Esportiva de Paterna.

També et pot interessar

stats