Asun desmunta el Llevant a Mestalla (4-2)

La jugadora del València ha marcat un 'hat-trick' en el derbi de la Lliga F

Les jugadores del València celebren un gol d'Asun en el tram final del partit
Les jugadores del València celebren un gol d'Asun en el tram final del partit / Ana Escobar (Agència Efe)

El València s'ha emportat el derbi valencià contra el Llevant en un partit que Asun Martínez ha decidit amb un doblet en el temps afegit per a brindar-li la victòria al seu equip. El conjunt blanc-i-negre s'havia avançat per 2-0 amb gols de la mateixa Asun i Anita Marcos, però el Llevant havia empatat el marcador mitjançant Alba Redondo i Tatiana Pinto.

Mentre que el futbol masculí es para pel Mundial de Qatar, les portes de Mestalla s'han obert per tercera vegada en la seua història per acollir el duel entre els dos equips de la ciutat de València, que ha tingut més de 8.000 aficionats a les graderies. I no ha defraudat: sis gols. Les llevantinistes només havien perdut, fins ara, contra el Barça.

El Vila-real sorprén el Madrid (1-2)

El Vila-real ha aconseguit remuntar per a tornar a guanyar un partit cinc jornades després i allunyar-se de la zona de perill a costa del segon classificat de la Lliga F, el Madrid CFF.

Els gols de Sheila Guijarro i Belén Martínez a l'estadi Fernando Torres han capgirat un marcador que abans havia inaugurat Aldana Cometti per a l'equip madrileny.

Les jugadores del Vila-real celebren un gol amb l'equip tècnic
Les jugadores del Vila-real celebren un gol amb l'equip tècnic / LaLiga

També et pot interessar

stats