El Llevant goleja el Deportivo a la Corunya (1-3)

El conjunt granota enllaça la sisena victòria consecutiva i escala a la segona posició.

Ha sigut al minut 32 quan Esther González ha estrenat el marcador (0-1)
Ha sigut al minut 32 quan Esther González ha estrenat el marcador (0-1) / LaLiga.

En la 18a jornada de la Primera Iberdrola, el Llevant ha golejat el Deportivo Abanca per 1 a 3 a la ciutat esportiva d'Abegondo. Continua la ratxa de victòries del conjunt granota, en sumen sis i escalen a la segona posició. Venien de superar l'Atlètic de Madrid a la Ciutat Esportiva de Bunyol i el Granadilla Tenerife com a local.

El Llevant, superior des de l'inici del partit, ha eixit mostrant totes les armes ofensives però sense massa encert. Ha sigut al minut 32 quan Esther González ha estrenat el marcador (0-1). La jugadora ha caçat un baló que havia rebutjat la portera Sullastres i el pal, per a ficar-lo al fons de la xarxa. Només 4 minuts després, al 36, Alba Ferrer anotava el segon gol. Magnífica assistència de Lucía Gómez que Alba no ha desaprofitat per a firmar el 0 a 2, resultat amb què s'arribava al descans.

En la segona part, les jugadores de María Pry han seguit creant ocasions. María Méndez feia volar Sullastres, que ha evitat que el tercer pujara a l'electrònic. També Esther Gonzélez, de cap, ha posat de nou a prova la portera del Deportivo. I quan més bolcades estaven en la porteria rival, Gaby retallava distàncies al minut 83 (1-2). Les d'Orriols, que mai abaixen els braços, han acabat anotant la diana de la sentència en el 87 (1-3). De nou Esther González entrava com un canó al primer pal per a firmar el tercer. La pitxitxi de la lliga suma 16 gols. Sisena victòria consecutiva, segona posició a la classificació i 37 punts en la casella. Per davant el líder, el FC Barcelona, amb 39 punts, que aquesta jornada golejava el Reial Madrid per 4 a 1. Les madridistes ocupen ara la tercera posició.

El partit del València, ajornat

El duel entre el València Fèmines i l'UDG Tenerife corresponent a la 18a jornada que s'havia de disputar el dissabte 30 de gener, va ser ajornat per casos de contagis de Covid en la plantilla canària i s'haurà de jugar en una nova data.

També et pot interessar

stats