El Llevant no desperta de la letargia a Balaídos (2-0)

L'equip granota encadena la quarta derrota seguida i iguala la pitjor ratxa en Lliga amb Paco López a la banqueta

Clerc i Cárdenas es lamenten després d'un gol del Celta
Clerc i Cárdenas es lamenten després d'un gol del Celta / Salvador Sas (Efe)

El Llevant ha perdut a Balaídos (2-0) i encadena la quarta derrota seguida, de manera que iguala la pitjor ratxa en Lliga amb Paco López a la banqueta. La desfeta no li permet certificar encara la permanència, ja que es queda amb 38 punts, només huit per damunt de la zona de descens i dotze encara en joc.

El partit ha començat amb molt de ritme, amb els dos equips buscant la porteria contrària. Roger ha tingut la primera gran ocasió, però Nolito i Aspas han respost poc després. Amb el pas dels minuts, el Celta ha dominat la possessió de la pilota i a poc a poc ha anat tancant els granote en la seua àrea. Poc abans del descans, l’àrbitre ha xiulat un penal a favor dels gallecs, però l’ha anul·lat a instàncies del VAR per un fora de joc previ.

El Llevant ha pogut avançar-se només començar la segona part, però ni Roger ni Cantero han encertat a batre Iván Villar. I poc després ha sigut el Celta qui no ha desaprofitat l’ocasió per a inaugurar el marcador. Iago Aspas, amb una gran assistència, ha habilitat Brais Mendes, que amb un toc subtil ha superat Dani Cárdenas.

Paco López ha donat entrada a Rochina per a tractar de revertir la situació, però el que ha arribat ha sigut el segon del Celta, que ha sentenciat el partit. Solari ha marcat a plaer després d’una assistència des del costat esquerre d’Aarón Martín. Faltaven encara 15 minuts, però l’equip granota ja no ha tingut capacitat de reacció. Ara queden quatre partits i tocarà patir per a mantindre’s en Primera, quan fa a penes unes setmanes es mirava de prop cap als llocs que donen accés a Europa.