El Llevant deixa escapar els primers punts de la temporada (1-1)

L'equip granota no ha passat de l'empat contra el Llevant les Planes tot i mostrar-se molt superior

Dues futbolistes lluiten per una pilota dividida
Dues futbolistes lluiten per una pilota dividida / La Liga

El Llevant ha empatat a un gol contra el Llevant les Planes i ha deixat escapar els primers punts de la temporada, després de començar la Lliga F amb tres victòries. L'equip granota s'ha avançat en el marcador, però les catalanes han empatat en una de les poques ocasions de gol que han tingut. Alba Redondo, ja en temps afegit, ha pogut donar el triomf a les de José Luis Sánchez Vera, però la portera local ho ha evitat.

L'ocasió més clara en la primera part ha sigut un penal favorable a les visitants. Però Doris Bacic, l'heroïna del partit, ha aturat el llançament d'Alba Redondo. Mayra Ramírez ha avançat les llevantinistes en l'equador de la represa, però l'alegria els ha durat a penes deu minuts, ja que Irina Uribe ha posat de nou les taules. L'equip de José Luis Sánchez Vera no s'ha rendit i ha buscat el gol de la victòria fins al final, però no ha tingut sort. De fet, Alba Redondo ha disposat d'una immillorable ocasió en el minut 93, però no ha pogut superar la portera rival.

Amb aquest empat el Llevant es manté en la part alta de la taula després de sumar deu dels dotze punts en joc en les primeres quatre jornades de la Lliga F.

També et pot interessar

stats