El Llevant continua el moment dolç davall d’un diluvi

Els de Paco López han guanyat el Leganés amb un gol de Roger Martí en la primera part.

Postigo disputa un baló davall una intensa pluja. EFE
Postigo disputa un baló davall una intensa pluja. EFE / Manuel Bruque
28 d'octubre 2018 - 00:10

Quarta victòria consecutiva en Lliga per al Llevant en imposar-se al Leganés de Mauricio Pellegrino al Ciutat de València per 2-0 amb gols de Roger Martí i Rochina. El partit ha estat marcat per una intensa tempesta que s’ha deixat sentir sobre la gespa i, per tant, en el joc.

Paco López ha confiat en el mateix onze inicial que va guanyar la passada jornada al Reial Madrid al Santiago Bernabéu. I els seus futbolistes li ho han agraït amb 3 nous punts.

El primer gol no ha tardat a arribar. Al minut 13, José Campaña ha fet una gran jugada desfent-se dels futbolistes del Leganés abans fer la passada a Roger. El davanter entrava a l’àrea per a rematar amb comoditat la pilota al fons de la xarxa del ‘Pichu’ Cuéllar. En aquest moment, i amb un Llevant controlador del joc, ha començat a créixer la intensitat de la pluja i el partit ha baixat el ritme.

En el minut 28, Jason va poder fer el 2 a 0 després d’una gran passada llarga de Morales. El gallec va arribar a rematar ben desmarcat, però el seu xut se n’ha eixit fora per poc. Un minut més tard, Cabaco havia de deixar el terreny de joc lesionat, i els substituïa Chema. Els de Pellegrino no arribaven amb perill fins que en el minut 31 va aparéixer Oier per a salvar els granotes amb una excel·lent parada.

En la segona part, els del Llevant han demanat penal en una jugada en què Omeruo va derribar clarament Rochina dins de l’àrea del Leganés però ni l’àrbitre ni el VAR assenyalaren la pena màxima. I amb els de Paco López relaxats arribaven les millors ocasions del Leganés. Primer una desmarcada de Rolan que ha rematat al centre de l’àrea el davanter marroquí En Nesyr al pal de la porteria llevantinista. Poc després el mateix En Nesyr ha fet una altra oportunitat en aprofitar un malentés de la defensa granota però la seua contra ha acabat amb la pilota al lateral de la xarxa.

I encara n’han tingut una tercera. En el 79, el Ciutat de València ha tremolat amb una doble ocasió amb el cap. Primer En Nesyr ha enviat una cabotada al travesser i en el retruc, Siovas també amb la testa ha enviat el baló fora.

Tot i el perill del Leganés en els últims compassos, el Llevant ha sentenciat el partit en una jugada aïllada. Cavalcada de Morales per la banda esquerra. La seua passada l’ha rebuda Rochina que ha controlat, ha regatejat un defensa i ha fet una definició perfecta davant Cuéllar. Era la sentència d’un partit en què el Llevant ha patit en la segona part però que col·loca els granota amb 16 punts en la classificació.