Poalada d'aigua freda (0-2)

La permanència del Llevant en Primera es complica després de perdre contra el Cadis, penúltim, al Ciutat de València

Salvi celebra el gol davant la desesperació llevantinista
Salvi celebra el gol davant la desesperació llevantinista / Juan Carlos Cárdenas (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
21 de gener 2022 - 19:15 Actualitzat: 22 de gener 2022 - 16:10

L'esperança després de l'anhelada victòria contra el Mallorca s'ha esvaït massa prompte. La permanència del Llevant en Primera es complica després de perdre 0-2 al Ciutat de València contra el Cadis. Era un dia clau per a seguir creient en el miracle, però la derrota contra el penúltim, que no guanyava des del 5 de novembre, deixa molt tocats els granotes.

L'equip granota, esperonat per la gran rebuda de l'afició al Ciutat de València, ha començat amb molta intensitat i energia, conscient de la importància del partit en la lluita per la permanència en Primera. El Llevant ha controlat amb autoritat els primers minuts de joc, però no ha acabat de crear massa problemes al porter visitant Ledesma. El Cadis, superat fins a aquest moment, ha aprofitat pràcticament la primera ocasió que ha tingut per a avançar-se en el marcador. Negredo, aprofitant les facilitats defensives de l'equip de Lisci, ha enviat a la xarxa una rematada de cap després d'una bona assistència de Lozano. El gol ha caigut com una poalada d'aigua freda en un dia poc calorós com hui i ha deixat grogui els granotes.

En la represa, el Llevant ha eixit amb més cor que cap buscant el gol de l'empat, però han sigut els andalusos, que donaven la sensació de tindre la situació sota control, els que han pogut deixar el partit pràcticament vist per a sentència. Primer Lozano i després Alcaraz han perdonat davant Aitor i han donat esperances als de Lisci. Però a la tercera no han perdonat i Salvi, aprofitant una nova errada defensiva, ha marcat el segon gol per a furgar en la ferida llevantinista. Just després, s'ha produït una baralla entre els jugadors i el cos tècnic dels dos equips, que ha acabat amb groga per a Aitor, Alejo i Morales, i roja per a Lisci i el segon entrenador del Cadis. Encara quedaven 20 minuts, però el Llevant, fora de partit, ha sigut incapaç de reaccionar.

El Llevant no remunta un partit des de fa vora un any, quan va guanyar 1-2 a Valdebebas, sobreposant-se al gol inicial d'Asensio amb dianes de Morales i Roger.

També et pot interessar

stats