Els Reis li regalen la primera victòria al Llevant (2-0)

L'equip granota torna a guanyar en Lliga nou mesos després gràcies a un penal parat per Aitor i a un gol anul·lat pel VAR

Soldado celebra el gol amb l'afició
Soldado celebra el gol amb l'afició / Juan Carlos Cárdenas (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
07 de gener 2022 - 17:20 Actualitzat: 09 de gener 2022 - 17:15

Els Reis han arribat amb retard al Ciutat de València, però ningú del Llevant s'ha queixat. Han portat com a regal l'anhelada primera victòria en Lliga, vora nou mesos després de l'última. L'equip granota ha guanyat amb patiment el Mallorca (2-0), amb gols de Soldado i Morales, després que els balears hagen desaprofitat un penal i l'àrbitre haja anul·lat dos gols visitants.

La por a perdre ha sigut la gran protagonista d'una primera part amb molts nervis i poques ocasions de gol, que ha acabat amb combat nul. Però en la represa, en a penes un minut, el panorama ha canviat per complet. En el minut 46, Soldado ha avançat els granotes. El valencià ha marcat el seu primer gol en Lliga amb el Llevant, de manera que es converteix en el tercer futbolista que aconsegueix fer gol en Primera amb set equips diferents.

Després d'uns bons minuts locals, tot semblava tornar a torcer-se, amb un penal infantil a favor del Mallorca. Però Aitor ha parat el pobre llançament d'Oliván i ha donat esperances als granotes de tornar a guanyar. Tot i això, encara tocava patir en els vora 30 minuts que faltaven. Però hui semblava que res podia evitar el triomf. El VAR ha anul·lat un gol de Fer Niño que ja havia pujat al marcador per mans prèvies de Salva Sevilla. I poc després, l'àrbitre també ha anul·lat un gol de Kubo per un dubtós fora de joc. Morales, ja en el temps afegit, ha arredonit l'esperat triomf en Lliga amb el segon i definitiu.

Fi a la maledicció. El Llevant torna a guanyar 273 dies i 28 jornades després. Amb aquests tres punts, la permanència ja sembla un poc menys quimèrica.

També et pot interessar

stats