El Llevant caça el Reial Madrid

L'equip granota ha guanyat per 4-1 la Reial Societat i empata amb les blanques en el segon lloc de la Lliga

Les jugadores granotes celebren un dels gols
Les jugadores granotes celebren un dels gols / Twitter: @LUDfemenino

El Llevant ha aconseguit la tretzena victòria en les catorze últimes jornades en véncer per 4-1 la Reial Societat a la Ciutat Esportiva de Bunyol. Només el totpoderós Barça ha sigut capaç de frenar les granotes, que amb aquest tres punts igualen el Reial Madrid en el segon lloc de la Lliga.

Encara que la victòria ha sigut contundent, el partit ha arribat al descans amb empat a zero. A José Luis Sánchez Vera no li ha agradat gens la primera part del seu equip i ha introduït tres canvis a penes començar la represa. I el ben cert és que el decorat ha canviat per complet. Alba Redondo ha marcat el primer en el segon minut del segon acte i en quinze minuts el Llevant ja guanyava per 3-0. La pitxitxi granota ha completat el hat-trick amb el 4-0, després que Mayra Ramírez ha fet el segon. Les basques, ja en els últims minuts, han maquillat el resultat amb el 4-1 definitiu. L'Atlètic de Madrid es manté a deu punts i ara les granotes s'han guanyat lluitar pel segon lloc fins al final de la temporada.

El Vila-real dona un pas més cap a la permanència

El Vila-real ha empatat 1-1 en la visita al Reial Betis, en un partit que s'ha complicat molt prompte per a les de Sara Monforte. Laurina ha avançat les sevillanes abans del minut 10, però Sheila Guijarro ha aconseguit restablir la igualada en la represa. Aquest punt permet a les groguetes mantindre's fora de la zona de descens, que ara queda a tres punts, després de la victòria de l'Alhama contra el València.

El cuer sorprén el València

El València Mestalla ha patit la segona derrota seguida en caure a l'Antoni Puchades per 1-3 contra el cuer, l'Alhama murcià. L'equip que entrena Jesús Oliva s'ha avançat a penes començar la represa amb un gol de Chacón. I quan ja semblava que s'havia aconseguit el més difícil, les visitants li han donat la volta amb tres gols. L'equip de Jesús Oliva es manté sisé en la taula, amb 33 punts.