A la vora del precipici (2-4)

El Llevant ha patit contra el Betis la sisena derrota en set partits i es queda sense marge d'errada per a la salvació

Son es lamenta al final del partit
Son es lamenta al final del partit / Kai Försterling (Efe)

El fons del pou està cada vegada més prop. El Llevant ha perdut 2-4 al Ciutat de València contra el Betis i, amb només tres punts dels últims 21 en joc, veu cada vegada més lluny la permanència en Primera. Els andalusos, jugant a mig gas, no han tingut problemes per a sumar tres punts que els mantenen en els llocs que donen accés a jugar la Champions la temporada que ve.

El Betis ha avisat un parell de vegades en els primers instants del partit i a la tercera ja no ha perdonat. Fekir, en el minut 14, ha avançat els andalusos davant la desesperació de la parròquia granota. I això era només el principi de l'exhibició de l'equip de Manuel Pellegrini. Édgar i Carvalho semblaven sentenciar el duel abans del descans, però un gol de Dani Gómez a les acaballes de la primera part ha donat esperances els locals.

Quan pràcticament no s'havia complit ni el primer minut de joc de la represa, Dani Gómez ha fet esclatar el Ciutat de València amb el 2-3. Ara sí, semblava que la remuntada era possible. Però l'equip granota es troba en un moment en què tot el que pot anar malament, va pitjor. Ni dos minuts ha durat l'alegria. El temps suficient perquè Fekir, amb un llançament de falta directa, marcara el quart i definitiu i refredara la reacció llevantinista.

La derrota contra el Betis fa un poc més difícil encara si cap la permanència en Primera. Queda una jornada menys per a reaccionar i la permanència estarà, en el millor dels casos, a dotze punts. El marge d'errada comença a ser escàs quan només queden quinze partits perquè concloga la Lliga.