El Llevant arrapa un punt contra el líder (1-1)

L'Atlètic de Madrid ha controlat el partit, però s'ha trobat amb un Aitor molt segur.

Els jugadors del Llevant celebren el gol
Els jugadors del Llevant celebren el gol / Twitter: @LaLiga

El Llevant ha arrapat un punt valuós contra el líder de la Lliga, l'Atlètic de Madrid, en el partit corresponent a la jornada 2, que es va ajornar en el seu dia. L'equip granota s'ha avançat en el marcador mitjançant Enis Bardhi, però Marcos Llorente ha empatat el duel poc abans del descans.

Contra l'equip més en forma del campionat no es pot eixir a fer càbales i Paco López ha eixit amb tot el que tenia disponible, inclòs el qui era dubte fins a última hora, el pistoler Roger Martí. I és que el duel ho mereixia. Els primers instants responien al que s'esperava del partit: l'Atlètic de Madrid controlant el baló i el Llevant buscant com furtar-li’l per a armar la contra. Així, la primera aproximació era per als matalafers en el minut 9, quan Suárez cabotejava fora per poc.

Però qui ha pegat primer ha sigut l'equip granota, al minut 17, precisament a la contra amb un atac ràpid, culminat per Bardhi a qui ha assistit Jorge de Frutos. Excel·lent conducció del castellà i no menys brillant definició del macedoni.

Suárez seguiria rematant qualsevol baló que li arribara als peus, i avisava la defensa blaugrana que no es podria despistar ni un segon. Duel d'artillers: la primera de Roger, que llançava alt, arribava en el minut 30, després d'un altre contraatac de Bardhi. Set minuts després ha arribat l'empat, obra d'un dels jugadors de moda en el conjunt roig i blanc: Marcos Llorente llançava des de fora de l'àrea i Rober Pier tocava de cap canviant la trajectòria de la pilota i deixant Aitor Fernández venut. El gol ha fet que els visitants hagen guanyat confiança i els instants finals de la primera part han significat un autèntic setge sobre l'àrea granota, amb un gran protagonista, Aitor Fernández, que ho ha parat tot.

La represa ha començat com han acabat els primers 45 minuts, amb esglais per al Llevant: Correa ha enviat als núvols un rebuig espectacular d'Aitor Fernández a xut de Suárez, quan el més fàcil era enviar-la dins.

Sant Aitor ha tornat a aparéixer en el 82, en un cara a cara amb Luís Suárez que es desesperava en veure com el porter granota desbaratava una ocasió claríssima. Res no ha pogut fer al 84, quan Saúl ha enviat el baló al fons de la xarxa, però això sí, en clara posició antireglamentària que anul·lava la diana. I a les acaballes del duel, en el minut 87, Clerc, que minuts abans ja havia posat a prova Oblak des de fora de l'àrea, l'ha tinguda per a donar-li la victòria a l'equip local, en xutar de primeres un baló caigut, que ha obligat el porter eslové a lluïr-se.

Intercanvi de colps finals, que no s'ha traduït en un canvi en el marcador. L'Atlètic de Madrid ha tingut el control del partit, però el Llevant ha disfrutat d'ocasions com per a, també, endur-se els tres punts. Al remat, empat a un al Ciutat de València.

També et pot interessar

stats