El Llevant no arranca (1-0)

L'equip granota, que encara no coneix la victòria aquesta temporada, ha caigut a Sant Sebastià i acumula onze partits sense guanyar

Els jugadors de la Reial Societat celebren el gol davant la desesperació dels del Llevant
Els jugadors de la Reial Societat celebren el gol davant de la desesperació dels del Llevant / Javier Etxezarreta (Efe)

El Llevant continua sense saber el que és guanyar després de tres jornades. Però a diferència de les dues primeres, el resultat al Reale Arena ha sigut just. L'equip de Paco López ha perdut 1-0 contra la Reial Soicetat en un partit en què no ha sigut capaç de fer una sola rematada entre els tres pals. Els granotes no guanyen un partit des fa 140 dies, 0-1 el 10 d'abril a Ipurua.

Paco López ha sorprés d'inici amb una xicoteta revolució en l'onze. A l'entrada obligada de Cárdenas en la porteria pel sancionat Aitor Fernández s'han sumat les de Duarte, Bardhi i Cantero, que han deixat a la banqueta Rober Pier, Morales i De Frutos.

L'aposta no li ha anat malament al tècnic, ja que la Reial Societat, tot i tindre un major domini de la pilota, no li ha creat excessiu perill. Fins i tot ha sigut el Llevant el que ha creat problemes en l'àrea defesa pel porter Remiro. Però en una jugada desafortunada Ander Barrenetxea, amb la col·laboració de Duarte, ha avançat els donostiarres poc abans del descans.

El pas pels vestidors no ha canviat el pla de partit, amb una Reial Societat dominadora i un Llevant que no aconseguia acostar-se a l'àrea rival amb algun perill. De fet, l'entrenador granota ha buscat un revulsiu amb l'entrada de Morales i De Frutos, però no ha sortit efecte. Remiro ha sigut pràcticament un espectador davant d'un Llevant que no ha aconseguit rematar entre els tres pals en tot el partit.

Les sensacions que transmet l'equip no són roïnes. De fet, pel joc desplegat en aquestes tres jornades hauria de portar algun punt més. Però el ben cert és que encara no coneix la victòria aquesta temporada i que acumula ja onze partits sense guanyar. Contra el Rayo Vallecano no hi ha marge d'errada: només valen els tres punts.

També et pot interessar

stats