Liverpool - Vila-real, el 27 d'abril; la tornada, el 3 de maig

Semifinals de la Champions League entre Liverpool i Vila-real
Semifinals de la Champions League entre Liverpool i Vila-real

El Vila-real ja coneix rival per a les semifinals de la Champions League. Després de l'empat aquest dimecres del Liverpool contra el Benfica que va fer bona la victòria de l'anada, l'equip anglés serà l'últim gran obstacle per a aconseguir l'objectiu d'arribar a la final.

Així doncs, segons ha anunciat la UEFA, el partit d'anada serà al mític estadi anglés d'Anfield el dimecres 27 d'abril a les 21:00 hores i la tornada el dimarts següent, 3 de maig, a les 21:00 hores a l'estadi de la Ceràmica, on s'espera que hi haja un ambient molt especial de Champions League. D'aquesta forma, el Liverpool i Vila-real viuran "l'eliminatòria curta" perquè dura només sis dies, en lloc dels huit que s'allarga l'altra eliminatòria.

Aquesta, es jugarà entre el Reial Madrid i el Manchester City, que en quarts ha eliminat l'Atlètic de Madrid. El primer partit es disputarà el dimarts 26 a les 21:00 hores a la ciutat anglesa i es dictarà sentència al Bernabeu el dimecres següent, dia 4, també a les 21:00 hores.

Els guanyadors de cada semifinal jugaran la final el dissabte 28 de maig a les 21:00 hores a l'estadi de Saint-Denis de París.

També et pot interessar

stats