L'Oviedo s'emporta els tres punts d'Elx en el descompte

Final inesperat al Martínez Valero.

Quan els dos equips donaven l'empat per bo, un penal innocent d'Alfred Planas ha sentenciat els de Pacheta, que havien igualat gràcies a un gol de Nino. El primer gol dels asturians ha sigut en clar fora de joc.
Quan els dos equips donaven l'empat per bo, un penal innocent d'Alfred Planas ha sentenciat els de Pacheta, que havien igualat gràcies a un gol de Nino. El primer gol dels asturians ha sigut en clar fora de joc.

Hi havia expectació al Martínez Valero aquest dissabte per retrobar-se amb el seu equip i les huit cares noves del mercat d'hivern, inclosa la darrera incorporació: el francomarroquí Yacine, cridat a suplir el paper de l'idol de l'afició, Sory Kaba, ara en la lliga francesa, i que ha tingut els primers quinze minuts de joc.

Primera part molt disputada i quasi sense oportunitats de gol per cap dels dos equips. Totes les ocasions il·licitanes han arribat en aquests primers 45 minuts per la banda dreta i amb Josan com a protagonista. L'Oviedo, realment, no ha generat massa perill.

En la segona part, l'Oviedo ha sorprés l'Elx. Ha controlat el domini del baló i ha avançat línies. Així, Joselu ha errat un mà a mà amb Edgar i el seu xut se n'ha anat de ben poc a la part esquerra de la porteria. Set minuts després, es calcava la jugada. Exactament igual, però en aquest cas Joselu no ha fallat i el seu baló s'ha escolat mansament. Això sí, havia rebut la passada en claríssim fora de joc.

Nino, el de sempre, el veterà davanter almerienc, ha igualat el marcador. De nou Josan, amb el tiralínies que té al peu, ha llançat una passada mesurada des de la dreta perquè Nino enganxara el baló que, amb sort franjaverda, ha rebotat en el defensa Carlos i s'ha escolat per damunt del porter de l'Oviedo.

Eren els millors minuts del partit i també de l'Elx, que eixia al contracolp amb molt de perill. Josan, de nou, ha fet una centrada-xut que ha tret el porter quan ja quasi es cantava el gol.

En els últims minuts, la pilota ha anat i ha tornat a les dues àrees amb cert perill. Alfred Planas ha sigut l'últim protagonista. El nou defensa de l'Elx ha tingut la darrera oportunitat del seu equip disparant suau però amb intenció des de la medul·lar de l'àrea. El baló ha anat fora per poc.

Amb el temps acomplit, el mateix Planas ha fet un penal infantil en tocar amb la mà el baló dins de l'àrea. Toché, amb suspens, ha fet el gol que donava els tres punts als asturians. No hi havia temps per a més.

També et pot interessar

stats