L'Oriola comença a mirar cap amunt

L'equip entrenat per Sergi Guilló, que suma quatre triomfs en cinc jornades, se situa a només un punt de la zona de play-off d'ascens

Els jugadors de l'Oriola celebren el triomf al vestidor
Els jugadors de l'Oriola celebren el triomf al vestidor / Twitter: @Orihuela_CF

La jornada 24 de Segona Federació, marcada per la suspensió dels partits Europa-València Mestalla i Torrent-Atlètic Saguntí per l'incendi al barri de Campanar de València, només ha deixat una victòria valenciana, la de l'Oriola. L'equip del Baix Segura ha derrotat per 2-0 l'Atlético Antoniano i, amb tretze dels quinze últims punts en joc, se situa a només un de la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF.

Els gols de l'equip entrenat per Sergi Guilló han arribat en el tram final de les dues parts del partit. Callejón ha inaugurat el marcador en el minut 41 i Aschalew ha certificat la victòria amb el segon gol en el minut 90. Els oriolans se situen setens amb 36 punts, huit per damunt de la zona de descens i a només un del cinqué lloc.

L'Hèrcules rescata un punt insuficient

L'Hèrcules ha encadenat la segona jornada sense guanyar, contra un altre equip de la part baixa de la taula, després d'empatar 1-1 contra el Cerdanyola. L'equip català s'ha avançat en l'equador de la represa, però un gol de José Manuel Gomez Meneses a deu pel final ha servit, almenys per a sumar un punt. Això sí, els alacantins es mantenen quarts, però a cinc punts de l'objectiu, el primer lloc, que donaria l'accés directe a Primera RFEF.

Derrotes de l'Alzira i la Nucia

L'Alzira ha encadenat la segona jornada sense guanyar, després de caure clarament en la visita a un equip de la part alta de la taula, el Sant Andreu (3-0). L'equip entrenat per Marc García és huité, amb 31 punts, dos per damunt de la zona de descens.

La Nucia ha patit la tercera derrota seguida i comença a veure la permanència molt lluny. L'equip entrenat per Mario Cartagena ha caigut 3-0 contra el penúltim, el Penya Independent, i es queda a 14 punts de la salvació.