L'Ontinyent CF cessa l'activitat esportiva després de 90 anys

Els problemes econòmics han ofegat el club.

Moment del partit Villareal B-Ontinyent del 24 de març
Moment del partit Villareal B-Ontinyent del 24 de març

L'Ontinyent CF cessa definitivament l'activitat esportiva a causa dels problemes econòmics que travessava l'entitat en els últims mesos. La decisió posa fi a 90 anys d'història del club de la Vall d'Albaida. En el comunicat, l'equip manifesta la satisfacció d'haver fet tot el possible per a intentar revertir la situació en què es trobava i agraeixen a afició, plantilla, cos tècnic i treballadors tota la col·laboració prestada durant aquesta temporada, que qualifiquen de "difícil". Els responsables del club es mostren segurs que "els esforços no hagen sigut debades perquè s'ha mantingut ben alt el pavelló i el bon nom del club". 

Els problemes de liquiditat començaren aquest estiu després de l'eixida del grup inversor Elite Esports per discrepàncies en la conversió del club en societat anònima esportiva. En juny, el club va demanar als socis en assemblea extraordinària aprovar un préstec extraordinari per a pagar els sous pendents i evitar el descens administratiu a tercera divisió pels impagaments. 

El passat mes de gener els jugadors denunciaren a l'Associació de Futbolistes Espanyols que no estaven cobrant el seu sou des de feia mesos i hui s'ha escrit el punt final de la formació esportiva. En un vídeo d'aquesta vesprada remarquen que els deuen entre 3 i 5 sous, i remarquen el seu compromís amb l'entitat. Demanen responsabilitats als gestors i asseguren que se senten enganyats. Finalment agraeixen el suport de l'afició. 

L'Ontinyent estava competint en el grup tercer de la Segona Divisió B i la federació haurà de pronunciar-se sobre els partits que li faltaven per jugar.

També et pot interessar

stats