L'Hèrcules trenca la mala ratxa

L'equip alacantí ha derrotat el Sant Andreu per 3-1 i se situa a només un punt del líder del grup tercer de Segona RFEF

Els jugadors de l'Hèrcules celebren un dels gols
Els jugadors de l'Hèrcules celebren un dels gols / Twitter: @cfhercules

L'Hèrcules ha posat punt final a la ratxa de tres derrotes consecutives, després de derrotar el Sant Andreu per 3-1 al Rico Pérez. Amb aquesta victòria, l'equip alacantí se situa a només un punt del líder del grup tercer de Segona RFEF, l'Europa.

El partit ha començat molt bé per a l'equip de Rubén Torrecilla, ja que Juanmi García ha inaugurat el marcador en el minut 6. Marcos i Mendes i De la Nava han sentenciat el duel en quatre minuts de la represa, quan l'equip català estava bolcat buscant l'empat. El gol del Sant Andreu, a falta de vint minuts, no ha fet perillar la victòria local en cap moment.

La Nucia s'endú el duel autonòmic contra el Torrent

La Nucia s'ha retrobat amb el triomf nou jornades després. L'equip de Mario Cartagena s'ha endut el duel autonòmic contra el Torrent amb un gol de Dasquet en el temps afegit. L'equip de Vicente Mir s'ha quedat amb dos futbolistes menys en els últims quinze minuts del duel i els de la Marina Baixa fins i tot han desaprofitat un penal per a avançar-se.

Aquesta victòria permet a La Nucia deixar l'últim lloc de la taula, però la permanència encara està lluny, concretament a deu punts. El Torrent es queda amb 29 punts, tres per damunt de la zona de descens a Tercera RFEF.

Tercer triomf seguit del Mestalla

El València Mestalla ha aconseguit la tercera victòria consecutiva després de derrotar el Penya Esportiva per 1-0 a l'Antonio Puchades amb un gol solitari de Mario Domínguez en l'equador de la primera part. Amb aquest resultat, l'equip de Miguel Ángel Angulo puja al nové lloc, amb 27 punts, un per damunt de la zona de descens.

L'Atlètic Saguntí es retroba amb el triomf

L'Atlètic Saguntí ha aconseguit una victòria molt important contra un dels equips favorits a l'ascens, el Lleida. L'equip que entrena Sergi Escobar ha guanyat per 1-0 amb un gol solitari de Guille Andrés en el minut 6, que ha servit per a trencar la ratxa de ters jornades sense guanyar. A pesar del triomf, els del Camp de Morvedre no deixen la zona de descens a Tercera RFEF.

L'Oriola s'allunya de la zona perillosa

L'Oriola ha sumat el segon triomf consecutiu després de derrotar El Palo per 2-1 a Los Arcos. Els de Sergi Guilló s'han avançat amb un doblet d'Espejo a penes en cinc minuts, que ha fet inútil el gol visitant. Amb aquesta nova victòria, els del Baix Segura pugen al nové lloc, amb 29 punts, huit per damunt de la zona de descens.

Empat de l'Alzira

L'Alzira només ha pogut sumar un punt en la visita de l'Espanyol B al Luis Suñer Picó (2-2), tot i jugar tota la segona part amb un jugador més. Lado i Palacín han capgirat el gol inicial català, però Kenneth ha tornat a establir la igualada just abans del descans. El marcador ja no ha variat en la represa i els de Marc García es queden onzens, amb 27 punts, un per damunt de la zona de descens.