L'Hèrcules s'endú el duel autonòmic contra el Mestalla (1-2)

L'equip alacantí s'ha refet de la derrota contra l'Europa per a mantindre el pols amb el Lleida

Els jugadors de l'Hèrcules celebren un dels gols amb l'afició desplaçada a Paterna / Twitter: @cfhercules

La novena jornada de Segona RFEF tenia com a plat fort el duel autonòmic entre el València Mestalla i l'Hèrcules, que s'han endut els alacantins per 1-2. L'equip de Rubén Torrecilla s'ha refet al gol inicial dels de Miguel Ángel Angulo per a sumar un triomf que els manté en la lluita pel primer lloc del grup tercer amb el Lleida.

L'Hèrcules ha portat la iniciativa des del xiulet inicial, però ha sigut el Mestalla qui ha aconseguit inaugurar el marcador. Marco Camus ha marcat el primer gol del duel en culminar un gran contraatac dels blanc-i-negres. Però els alacantins no s'han rendit i han aconseguit empatar abans del descans mitjançant Juanmi García. I fins i tot hagueren pogut capgirar el marcador en la primera part. Però la remuntada l'ha culminat Carlos de la Nava en l'equador de la segona part.

Aquest triomf, el seté de la temporada, serveix per a oblidar la derrota de la setmana passada contra l'Europa i per a mantindre el pols amb el Lleida per l'ascens directe a Primera RFEF. El Mestalla, en canvi, encadena ja quatre jornades sense guanyar i es queda molt prop de la zona de descens a Tercera RFEF.

L'Atlètic Saguntí agafa aire

L'Atlètic Saguntí ha trencat la mala ratxa de resultats en véncer per 1-0 l'Andratx al Nou Camp de Morvedre amb un gol de Fermín Rodríguez en els últims minuts del duel. L'equip entrenat per Sergi Escobar, que només havia sumat un dels nou últims punts en joc, ha sumat el segon triomf de la temporada i ix de la zona de descens directe a Tercera RFEF.

Empats de La Nucia i l'Alzira

La Nucia i l'Alzira han sumat un punt insuficient a casa en els respectius partits, ja que els dos equips necessitaven una victòria per a abandonar la zona de descens en Tercera RFEF.

La Nucia ha empatat 1-1 contra l'Europa, un equip de la part alta de la taula, però es manté cuer del grup tercer de Segona RFEF. En altres circumstàncies, el punt seria bo, però l'equip de la Marina Baixa, que encadena set jornades sense guanyar, necessita sumar de tres en tres per a canviar la dinàmica. Yosmel ha avançat l'equip entrenat per Kiko Lacasa només començar la represa, però Adrià Gene ha empatat en el minut 70 i el marcador ja no s'ha mogut.

La situació de l'Alzira tampoc és molt millor que la de La Nucia. L'equip entrenat per Marc Garcia no ha sigut capaç de passar de l'empat a casa contra un equip de la part baixa de la classificació, el Penya Independent (0-0). Els de la Ribera Alta encadenen cinc jornades sense guanyar, i amb només set punts, es mantenen en zona de descens a Tercera RFEF.

S'acaba la ratxa del Torrent

El Penya Esportiva ha posat fi a la ratxa de cinc partits invicte i quatre victòries consecutives del Torrent. L'equip de Vicente Mir ha perdut per 2-1, però tot i la derrota es manté en zona de play-off d'ascens a Primera RFEF. Els balears s'han avançat en la primera part i han ampliat la renda en la represa. El gol dels torrentins, obra de Chavarría en el minut 85, ha arribat massa tard per a tractar de sumar almenys un punt.

L'Oriola assalta la zona de play-off d'ascens

L'Oriola ha aconseguit la segona victòria consecutiva després de véncer per 1-2 el Betis B. Revi ha igualat en la primera part el gol inicial local i Juanmi Callejón, ja en la represa, ha culminat la remuntada. Amb aquests tres punts, l'equip entrenat per Óscar Sánchez se situa quart, en zona de play-off d'ascens a Primera RFEF.