L'Hèrcules es retroba amb el triomf

L'equip alacantí ha derrotat per 1-0 el Manresa i es manté segon en el grup tercer de Segona RFEF

Els jugadors de l'Hèrcules celebren el gol
Els jugadors de l'Hèrcules celebren el gol / Twitter: @cfhercules

La catorzena jornada de Segona RFEF només ha deixat una victòria valenciana, l'aconseguida per l'Hèrcules al Rico Pérez contra el Manresa (1-0). L'equip alacantí trenca així la ratxa de tres jornades sense guanyar i es consolida en el segon lloc de la classificació, a només tres punts del líder, el Lleida.

Un gol solitari de Samuel Vázquez ha servit perquè l'equip de Rubén Torrecilla sume tres punts importants en la lluita per l'ascens a Primera RFEF. L'Hèrcules ha dominat el duel des del xiulit inicial, però ha hagut de patir de valent per a certificar un triomf necessari per a posar fi a la dinàmica negativa.

Empat en els dos duels autonòmics

Els dos duels autònomics de la jornada, el Torrent-Mestalla, i La Nucia - Atlètic Saguntí, han acabat en taules. Al camp de Sant Gregori no hi ha hagut gols en el duel entre els equips de Vicente Mir i Miguel Ángel Angulo (0-0). L'equip local ha buscat la porteria rival amb més convicció, però no ha tingut encert cara a porteria. Fins i tot els han anul·lat un gol als torrentins per fora de joc. Amb aquest resultat, els dos equips es queden en la part mitjana de la taula.

L'altre partit entre dos equips valencians sí que ha tingut gols (2-2). Guille Andrés ha avançat l'Atlètic Saguntí en el minut 7, però La Nucia ha capgirat el marcador abans del descans amb dos gols de Mariano i Delgado. En la represa, Juanma Acevedo ha restablit la igualada de penal i els romans fins i tot han pogut culminar la remuntada, però l'àrbitre ha anul·lat el gol visitant. L'equip de Sergi Escobar abandona la zona de descens directe i el de Kiko Lacasa es manté cuer, a sis punts de la permanència.

L'Alzira rescata un punt

L'Alzira ha sumat un bon punt en la visita al Terrassa (2-2), en un partit que s'havia complicat molt amb un avantatge de dos gols per als catalans. Palacín i Pala han restablit la igualada en l'equador de la segona part amb dos gols en cinc minuts i permeten a l'equip de Marc García continuar una setmana més fora de la zona de descens a Tercera RFEF.

Derrota de l'Oriola

L'Oriola ha encadenat la cinquena jornada sense conéixer la victòria, després de perdre a casa per 2-4 contra el Cadis B. A l'equip que entrena Óscar Sánchez li ha tocat anar sempre a remolc, però ha aconseguit empatar just abans del descans amb un gol de Brian.

En la represa, els andalusos s'han avançat per 1-3 i, encara que Nacho Muñoz ha retallat distàncies, el Cadis B ha certificat el triomf amb el 2-4 definitiu. Els del Baix Segura es queden amb 16 punts, en el lloc que els obligaria a jugar un play-off de permanència per a mantindre la categoria.