L'Hèrcules rescata un punt per a mantindre el pols amb el Lleida

L'equip alacantí ha empatat 2-2 a Terrassa, en un duel que perdia per dos gols, i es queda segon, empatat a punts amb el líder

Els jugadors de l'Hèrcules celebren un dels gols
Els jugadors de l'Hèrcules celebren un dels gols / Twitter: @cfhercules

L'Hèrcules ha aconseguit rescatar un punt a Terrassa (2-2), en un partit que ha arribat a perdre per 2-0. L'equip alacantí perd el lideratge del grup tercer de Segona RFEF per diferència de gols, que afavoreix el Lleida.

Un doblet de Perera en la primera part, ha deixat el partit molt costera amunt per a l'equip entrenat per Rubén Torrecilla. Però l'Hèrcules no s'ha rendit i ha empatat el duel en només tres minuts en la represa, gràcies als gols de Ketu i Alvarito.

El Mestalla s'endú el duel autonòmic contra La Nucia

El duel entre equips valencians de la jornada s'ha decidit amb un gol en temps afegit. El partit ha tingut moltes alternatives i La Nucia s'ha avançat en el minut 12 amb un penal transformat per Álex Salto. En a penes deu minuts, el Mestalla ha capgirat el marcador amb gols de Diego Moreno i Pablo Gozálbez, aquest últim també des dels onze metres. Ja en la represa, novament Álex Salto de penal ha empatat el duel, i quan ja semblava que hi hauria repartiment de punts, César Tarrega ha donat el triomf als de Miguel Ángel Angulo amb una rematada de cap a la treta d'un córner.

El filial valencianista ha posat fi a la ratxa de cinc partits sense véncer i s'allunya un poc de la zona de descens a Tercera RFEF, mentre que La Nucia, que ja porta nou partits sense guanyar, continua cuer.

L'Alzira agafa aire

L'Alzira ha tornat a guanyar set jornades després. L'equip entrenat per Marc García ha aconseguit la segona victòria de la temporada després de derrotar l'Europa per 1-0 amb un gol de Pitu en la primera part. Amb aquests tres punts, els de la Ribera Alta se situen a només un punt de la zona de permanència.

Empat de l'Oriola

L'Oriola ha sumat un punt en la visita a l'Águilas, després d'empatar sense gols. Amb aquest resultat, l'equip entrenat per Óscar Sánchez es manté en la zona tranquil·la de la taula, amb 15 punts.

Derrotes del Torrent i de l'Atlètic Saguntí

La creu de la jornada han sigut les derrotes del Torrent i l'Atlètic Saguntí. Els de Vicente Mir han patit la tercera derrota seguida en caure 4-1 contra el nou líder, el Lleida.

L'Atlètic Saguntí ha perdut 0-1 al nou Camp de Morvedre contra el Cerdanyola, tot i haver jugat tota la segona part amb un futbolista més. L'equip de Sergi Escobar cau al tretzé lloc, que l'obligaria a jugar una eliminatòria per la permanència al final de la temporada.