L'Hèrcules es reenganxa a la lluita pel 'play-off' d'ascens

L'equip alacantí ha guanyat el Formentera per 1-0 i se situa a només un punt del cinqué lloc

Míchel celebra el gol
Míchel celebra el gol / Twitter: @cfhercules

L'Hèrcules ha trencat la mala ratxa de resultats en véncer 1-0 el Formentera al Rico Pérez. Amb aquesta victòria, l'equip alacantí se situa a només un punt de la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF, que marca precisament l'equip balear.

Un gol solitari de Míchel en l'equador de la primera part ha servit perquè els de Lolo Escobar sumen tres punts claus després de dues derrotes seguides i continuen somiant l'ascens a Primera RFEF.

Derrota del Mestalla contra el cuer

El València Mestalla ha patit una derrota inesperada en la visita al cuer del grup tercer de Segona RFEF, el Mallorca B. L'equip de Miguel Ángel Angulo no ha sabut reaccionar al gol de Valverde en l'equador de la primera part i veu com el líder, el Terol, s'escapa ja a huit punts.

Empats de l'Atlètic Saguntí i l'Alzira

Els altres dos equips valencians del grup tercer de Segona RFEF han aconseguit sumar un punt. L'Alzira s'ha hagut de conformar amb l'empat contra el Manresa (1-1), en un partit en què s'ha avançat en el marcador en la primera part gràcies a un gol d'Álvaro. Però el duel s'ha complicat en la represa amb l'empat visitant i l'expulsió de Javi Serra quanencara faltaven més de trenta minuts per al final.

L'Atlètic Saguntí també ha sumat un punt en la visita a l'Espanyol B (2-2), en un partit en què s'ha arribat a avançar dues vegades en el marcador. Chabboura i Acevedo han marcat per als del Camp de Morvedre però, pocs minuts després, els catalans han restablit la igualada.

Amb aquests resultats, tant l'Atlètic Saguntí com l'Alzira es mantenen fora de la zona de descens a Tercera RFEF.